Ahi poke (Tonyina marinada) - Hawaii, Estats Units

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jordi Canal-Soler, Barcelona
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Sense lactosa

INGREDIENTS

  • tonyina fresca
  • gingebre
  • salsa de soja
  • nous de macadàmia
  • alga nori
  • sal

PREPARACIÓ

Talleu la tonyina a daus. Poseu-la en un bol.
Peleu i trinxeu la ceba i el tros de gingebre. Aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Adobeu-ho amb mig got de salsa de soja.
Ratlleu unes quantes nous de macadàmia. Talleu a tires ben fines un tros d'alga nori. Poseu-ho tot en un bol petit i afegiu-hi un parell de culleradetes de sal. Remeneu-ho i aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Remeneu els daus de tonyina perquè quedin ben amarats de tot els condiments i deixeu-ho reposar una bona estona dins la nevera abans de servir.
 
Anar al contingut