Æblefesk (Cansalada amb ceba i poma) - Vendsyssel, Dinamarca

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Søren Ravn, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 cebes
  • 2 pomes Granny Smith
  • 1 tros de cansalada viada

PREPARACIÓ

Peleu i talleu a llunes les cebes. Reserveu-ho.
Peleu les pomes i talleu-les a quarts i traieu-ne els cors. Talleu cada quart en quatre talls.
Talleu la cansalada a tires una mica gruixudes. Poseu els talls de cansalada viada en una paella, que s'enrosseixin una mica de tots dos costats. Retireu-los de la paella i ja els podeu posar a la plata que portareu a taula.
En la mateixa paella, enrossiu-hi la ceba. A mig coure, afegiu-hi la poma perquè es cogui juntament amb la ceba.
Un cop enrossida la ceba i la poma, aboqueu-ho per sobre dels talls de cansalada i ja ho podreu portar a taula.
L'æblefesk es pot menjar com a primer plat o com a acompanyament d'algun rostit.

Anar al contingut