Ablo (Pastissets beninesos) - Porto-Novo, Benín
- Programa: Karakia
- Cuina: Gladys Migan i Pamela d'Oliveira, Sabadell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Sense lactosa
INGREDIENTS
- 400 g de farina d'arròs
- 100 g de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- 12 cullerades de sucre
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Diluïu el llevat en mig got d'aigua. Desfeu el sucre en mig litre d'aigua.
En un bol de mida ben grossa, barregeu-hi els dos tipus de farina i un pessic de sal.
Després, aneu-hi abocant l'aigua amb sucre a mesura que aneu remenant-ho, procurant que no s'hi facin grumolls. Després, afegiu-hi el llevat que teniu desfet en aigua. Us ha de quedar una textura cremosa.
Deixeu-ho reposar unes 4 hores perquè augmenti de volum.
Aboqueu la massa en motlles individuals i feu-los coure al vapor uns 25 minuts.
En un bol de mida ben grossa, barregeu-hi els dos tipus de farina i un pessic de sal.
Després, aneu-hi abocant l'aigua amb sucre a mesura que aneu remenant-ho, procurant que no s'hi facin grumolls. Després, afegiu-hi el llevat que teniu desfet en aigua. Us ha de quedar una textura cremosa.
Deixeu-ho reposar unes 4 hores perquè augmenti de volum.
Aboqueu la massa en motlles individuals i feu-los coure al vapor uns 25 minuts.