Ablo (Pastissets beninesos) - Porto-Novo, Benín

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Gladys Migan i Pamela d'Oliveira, Sabadell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Sense lactosa

INGREDIENTS

  • 400 g de farina d'arròs
  • 100 g de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 12 cullerades de sucre
  • aigua
  • sal

PREPARACIÓ

Diluïu el llevat en mig got d'aigua. Desfeu el sucre en mig litre d'aigua.
En un bol de mida ben grossa, barregeu-hi els dos tipus de farina i un pessic de sal.
Després, aneu-hi abocant l'aigua amb sucre a mesura que aneu remenant-ho, procurant que no s'hi facin grumolls. Després, afegiu-hi el llevat que teniu desfet en aigua. Us ha de quedar una textura cremosa.
Deixeu-ho reposar unes 4 hores perquè augmenti de volum.
Aboqueu la massa en motlles individuals i feu-los coure al vapor uns 25 minuts.
 
Anar al contingut