"3 de 2" de pebrots de Padrón amb folre de peu de porc
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- (2 persones)
- 2 peus de porc
- 1 ceba amb claus d'olor
- 1 pastanaga
- 1 porro
- fulles de llorer
- pasta de romesco
- julivert picat
- 12 pebrots de Padrón
PREPARACIÓ
**Els peus de porc estan a punt d'arrencar el bull a una temperatura d'entre 90 i 95 graus. Abans, hem escalfat el forn a uns 90 graus
1. Poseu els peus de porc al foc dins d'aigua a punt d'arrencar el bull. Afegiu-hi les verdures de cocció, és a dir: el porro, la ceba amb els claus d'olor, la pastanaga tallada i unes fulles de llorer. Abaixeu el foc i cap al forn durant 6 hores.
2. Després desossarem els peus de porc i els posarem dins una terrina tapada i ben premsada, que embolicarem amb paper film perquè quedi ben compacta. La posarem a la nevera durant dues hores.
3. Passarem pel colador el brou que ha bullit amb els peus de porc, i quan els traguem de la nevera, en farem dues parts.
4. Fregirem els pebrots de Padrón, i després daurarem les dues racions de peus de porc.
5. Per lligar la salsa, posem en una paella una mica de romesco, un rajolí d'oli, i el suc de cocció. Ho barregem i l'anem lligant. Hi afegim julivert picat. I ja ho podem emplatar. Els peus de porc, la salsa per sobre, i per acabar, el 3 de 2 de pebrots de Padrón... sense fer llenya i amb l'enxaneta!
1. Poseu els peus de porc al foc dins d'aigua a punt d'arrencar el bull. Afegiu-hi les verdures de cocció, és a dir: el porro, la ceba amb els claus d'olor, la pastanaga tallada i unes fulles de llorer. Abaixeu el foc i cap al forn durant 6 hores.
2. Després desossarem els peus de porc i els posarem dins una terrina tapada i ben premsada, que embolicarem amb paper film perquè quedi ben compacta. La posarem a la nevera durant dues hores.
3. Passarem pel colador el brou que ha bullit amb els peus de porc, i quan els traguem de la nevera, en farem dues parts.
4. Fregirem els pebrots de Padrón, i després daurarem les dues racions de peus de porc.
5. Per lligar la salsa, posem en una paella una mica de romesco, un rajolí d'oli, i el suc de cocció. Ho barregem i l'anem lligant. Hi afegim julivert picat. I ja ho podem emplatar. Els peus de porc, la salsa per sobre, i per acabar, el 3 de 2 de pebrots de Padrón... sense fer llenya i amb l'enxaneta!