"3 de 2" de pebrots de Padrón amb folre de peu de porc

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • (2 persones)
  • 2 peus de porc
  • 1 ceba amb claus d'olor
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • fulles de llorer
  • pasta de romesco
  • julivert picat
  • 12 pebrots de Padrón

PREPARACIÓ

**Els peus de porc estan a punt d'arrencar el bull a una temperatura d'entre 90 i 95 graus. Abans, hem escalfat el forn a uns 90 graus

1. Poseu els peus de porc al foc dins d'aigua a punt d'arrencar el bull. Afegiu-hi les verdures de cocció, és a dir: el porro, la ceba amb els claus d'olor, la pastanaga tallada i unes fulles de llorer. Abaixeu el foc i cap al forn durant 6 hores.

2. Després desossarem els peus de porc i els posarem dins una terrina tapada i ben premsada, que embolicarem amb paper film perquè quedi ben compacta. La posarem a la nevera durant dues hores.

3. Passarem pel colador el brou que ha bullit amb els peus de porc, i quan els traguem de la nevera, en farem dues parts.

4. Fregirem els pebrots de Padrón, i després daurarem les dues racions de peus de porc.

5. Per lligar la salsa, posem en una paella una mica de romesco, un rajolí d'oli, i el suc de cocció. Ho barregem i l'anem lligant. Hi afegim julivert picat. I ja ho podem emplatar. Els peus de porc, la salsa per sobre, i per acabar, el 3 de 2 de pebrots de Padrón... sense fer llenya i amb l'enxaneta!
Anar al contingut