Marc Ribas, preparat per contaginar-nos la seva passió per la cuina
Marc Ribas, preparat per contaginar-nos la seva passió per la cuina
Dilluns, estrena a les 15.40

"Cuines" es renova de dalt a baix

El clàssic de les sobretaules de TV3 estrena nou format i presentador: Marc Ribas

Dilluns s'estrena el nou "Cuines" amb un format renovat que aposta per acostar-se a l'espectador amb receptes que pugui fer tothom amb ingredients fàcils de trobar.

El cuiner
Marc Ribas serà l'encarregat d'entrar cada dia a casa de l'audiència amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. En Marc té 39 anys i és de Terrassa. Tot i que és llicenciat en Belles Arts, on ha explotat més la seva vena creativa, ha estat darrere els fogons de restaurants com "Vitrium", "Can Ferran", "Capritx" i "Matís". Aquests dos últims, amb Artur Martínez, xef amb estrella Michelin.

La cuina
Tots els plats es cuinaran en un nou escenari: un plató que simula la cuina d'en Marc, un lloc càlid i colorista que encaixa perfectament amb la personalitat enèrgica i dinàmica del cuiner. És una cuina real, amb estris que tothom té a casa.

El consell
El programa comptarà amb una secció nova: el consell. Un petit espai de menys d'un minut que explicarà curiositats dels productes, trucs per saber comprar millor... Serà aquí quan tot sovint en Marc sortirà de la cuina per trepitjar mercats, visitar botigues o anar on calgui per compartir amb l'espectador els secrets dels productes.

Anar al contingut