De llardons o de fruita? Receptes per triomfar amb la coca de Sant Joan

De llardons o de fruita? Receptes per triomfar amb la coca de Sant Joan

Amb fruita? Amb llardons? Amb crema? I fins i tot... amb nata o trufa! Sigui quina sigui la coca de Sant Joan que t'agrada, a "Cuines" tenim una recepta per fer-la
Actualitzat
TEMA:
Consells de cuina

De fruita
 


T'imagines quin ingredient porta la coca de Sant Joan de fruita del Marc Ribas? Una mica de gingebre, no podia ser d'altra manera.
 

Esponjosa i no embafa. Així és la coca de Sant Joan de fruita de la Gessamí Caramés.

 

De llardons


Una recepta molt senzilla feta a quatre mans: les de Marc Ribas i Gessamí Caramés.
 


Una segona versió de la coca de llardons amb un farciment molt especial de la Gessamí Caramés.
 


La cuinera Mireia Carbó també ha passat per TV3 per ensenyar-nos a cuinar la coca de llardons. Ho va fer a "Tot es mou".
 

 

També amb trufa o nata...


Molt ben acompanyat de la seva filla Ona, Marc Ribas ha fet una coca de Sant Joan amb trufa.
 


Amb fruita i amb un plus. Marc Ribas ens proposa una coca de Sant Joan farcida de nata.

 

 

...o amb crema

 

És la recepta que Josep Vébenes va fer a "Cuines" de TV3 ja fa uns quants anys.

ARXIVAT A:
Consells de cuina
Anar al contingut