Què hi teniu, a la nevera? En Marc inspecciona la nevera i el rebost i el primer que veu és que la família Domínguez-González està molt ben organitzada: el seu rebost sembla una botiga! En Marc es fixa en uns macarrons que queden d'un altre dia (cuina de reaprofitament!), els llegums, les espècies, la xocolata i el tofu. El tofu és un ingredient que no pot faltar a casa d'un vegetarià, però la Neus (la mare de la família) i en Marc, coincideixen que és una mica sonso. A la família li agrada el picant i això ajuda en Marc a saber per on començar.   El menú De primer, aprofitarà els macarrons integrals i els mesclarà amb tomàquet i ceba picant. Una solució senzilla, ràpida, bona i saludable: una amanida de pasta. De segon, amb el tofu al centre del plat, en Marc el combinarà amb uns cigrons, curri, una mica de bitxo i espècies com la menta i el julivert. Per fer la combinació, trencarà tot el tofu i el mesclarà a la paella amb els llegums i les espècies. Com dèiem, el tofu sol no té gaire gust, però amb els llegums i el curri és una altra cosa!   La xocolata serà la reina de les postres, i en Marc té pensat fer un brownie a la paella. Desfarà la xocolata al microones, la passarà pel túrmix amb mantega, oli i una mica d'aigua, i després aixafarà la pasta a la paella amb nous i algunes panses. "Brownie exprés", i és que només tenim 20 minuts per fer-ho tot.   I llestos! En 20 minuts en Marc ha fet els tres plats de manera simultània. El repte ara és si la família Domínguez-González els podrà fer.   Aquesta és la llista d'ingredients que en Marc ha fet servir i que la família Domínguez-González tenia a la nevera i al rebost.   Els passos concrets i l'ordre per fer el menú en només vint minuts els podeu veure en el vídeo del programa. Això és "Cuines al límit"!