• Postres de got
    Veure vídeo

    Postres de got

    El pastisser Xavier Canal cuina amb quatre nens: la Berta, la Claudia, l'Àlex i el Manuel.

    El pastisser Xavier Canal cuina amb quatre nens: la Berta, la Claudia, l'Àlex i el Manuel.

  • Polos d'orxata
    Veure vídeo

    Polos d'orxata

    Una solució per cuinar amb nens i com a premi els hi donem un polo. Fem polos d'orxata i llimona

    Una solució per cuinar amb nens i com a premi els hi donem un polo. Fem polos d'orxata i llimona

  • Flam de mandarina
    Veure vídeo

    Flam de mandarina

    De flams, n' hi ha de tots els gustos. Nosaltres en fem un amb accent cítric. Fem flam de mandarina.

    De flams, n' hi ha de tots els gustos. Nosaltres en fem un amb accent cítric. Fem flam de mandarina.

  • Braç de gitano de nata i rovell
    Veure vídeo

    Braç de gitano de nata i rovell

    Hi tants tipus de braç de gitano com teories sobre el nom d'aquest pastís. Nosaltres fem braç de gitano de nata i rovell.

    Hi tants tipus de braç de gitano com teories sobre el nom d'aquest pastís. Nosaltres fem braç de gitano de nata i rovell.

  • Financier
    Veure vídeo

    Financier

    Un pastisset a base d'ametlla que es va crear per menjar sense tacar-se les mans. Fem financiers.

    Un pastisset a base d'ametlla que es va crear per menjar sense tacar-se les mans. Fem financiers.

  • Espaguetis amb tirabecs
    Veure vídeo

    Espaguetis amb tirabecs

    La pasta es pot fer de moltes maneres. En Marc Ribas la fa amb una beixamel ben aromàtica: espaguetis amb tirabecs.

    La pasta es pot fer de moltes maneres. En Marc Ribas la fa amb una beixamel ben aromàtica: espaguetis amb tirabecs.

  • Peus de porc amb nap negre
    Veure vídeo

    Peus de porc amb nap negre

    Una delícia pedestre, mai més ben dit. I l'acompanyem amb un producte nascut de la terra: fem peus de porc amb nap negre.

    Una delícia pedestre, mai més ben dit. I l'acompanyem amb un producte nascut de la terra: fem peus de porc amb nap negre.

  • Sopa de peix
    Veure vídeo

    Sopa de peix

    Una sopa de reaprofitament que, en part, podem fer amb productes que tenim perduts a la nevera. Fem sopa de peix.

    Una sopa de reaprofitament que, en part, podem fer amb productes que tenim perduts a la nevera. Fem sopa de peix.

  • Pa de Sant Jordi
    Veure vídeo

    Pa de Sant Jordi

    Un pa creat fa poc temps, però que ja és inevitable pels volts de Sant Jordi. Fem, precisament, pa de Sant Jordi.

    Un pa creat fa poc temps, però que ja és inevitable pels volts de Sant Jordi. Fem, precisament, pa de Sant Jordi.

  • Bastina amb samfaina
    Veure vídeo

    Bastina amb samfaina

    No és un peix gaire conegut, però és boníssim i perfecte per als que no poden suportar les espines. En Marc Ribas fa bastina amb samfaina.

    No és un peix gaire conegut, però és boníssim i perfecte per als que no poden suportar les espines. En Marc Ribas fa bastina amb samfaina.

  • Patates a la riojana
    Veure vídeo

    Patates a la riojana

    Fins i tot la cuina més clàssica i tradicional pot ser revisada. Avui ho fem cuinant, a la nostra manera, patates a la Riojana.

    Fins i tot la cuina més clàssica i tradicional pot ser revisada. Avui ho fem cuinant, a la nostra manera, patates a la Riojana.

  • Vieires amb xoriço
    Veure vídeo

    Vieires amb xoriço

    Sense voler ofendre els gallecs, les vieires no sempre han d'anar amb pernil. Fem vieires amb xoriço.

    Sense voler ofendre els gallecs, les vieires no sempre han d'anar amb pernil. Fem vieires amb xoriço.

  • Sopa de maduixots
    Veure vídeo

    Sopa de maduixots

    Hi ha sopes picants, sopes contundents i sopes dolcíssimes, com la que fa en Marc Ribas: sopa de maduixots.

    Hi ha sopes picants, sopes contundents i sopes dolcíssimes, com la que fa en Marc Ribas: sopa de maduixots.

  • Pop amb salsa picant
    Veure vídeo

    Pop amb salsa picant

    Un plat de cullera, sòlid, proteic i amb gelatina. Una barreja tan contundent com delicada: fem pop amb salsa picant.

    Un plat de cullera, sòlid, proteic i amb gelatina. Una barreja tan contundent com delicada: fem pop amb salsa picant.

  • Bacallà a la papillota
    Veure vídeo

    Bacallà a la papillota

    En Marc Ribas fa un plat aromàtic, molt senzill de fer i ben saludable: bacallà a la papillota.

    En Marc Ribas fa un plat aromàtic, molt senzill de fer i ben saludable: bacallà a la papillota.

Anar al contingut