Quatre tortells
Un dolç tradicional del dia de Reis

Receptes de tortells de Reis per a totes les edats

Us presentem quatre receptes que us serviran si voleu fer a casa un dels dolços més típics de les festes de Nadal, el tortell de Reis

Una de les festes més boniques de l'any és també una de les primeres: la nit del 5 de gener arriben els Reis a les cases dels nens i nenes de Catalunya per portar-los regals... i potser fins i tot carbó! Després d'obrir paquets el dia 6, la família es reuneix en un dinar que acaba amb el tradicional tortell de Reis. A qui li surt la fava? I la figureta del Rei? Si voleu fer el tortell a casa, aquí us oferim quatre receptes, per a totes les edats!

 

1. Per als més petits, el Tortell Manduka

Tortell de reis
 

La proposta de la cuinera més jove, la Paula Alós, presentadora del "Manduka". Aquesta és una recepta senzilla, resumida en menys de cinc minuts, d'un tortell amb fruita confitada que podeu fer a casa, acompanyats dels més menuts.

 

2. La recepta del Marc Ribas

Tortell de massapà
 

El cuiner titular del "Cuines", Marc Ribas, ens desenvolupa en aquesta recepta de menys de 20 minuts com preparar, de forma ben senzilla, un deliciós tortell de massapà. Brutal!

 

3. El Tortell de Reis de Xavier Canal

Tortell de reis de Xavier Canal
 

El mestre pastisser Xavier Canal, de la pastisseria Mervier Canal de Barcelona, ens explica en menys de 10 minuts la seva recepta per elaborar un tortell de brioix amb cor de massapà.

 

4. El Tortell de Reis de Miquel Tolosa

 

La proposta del berguedà Miquel Tolosa, mestre pastisser i creador de la pastisseria Passeig 40, és la més complexa de les quatre, encara que ell ens guia, de primera mà, en aquesta recepta de menys de 10 minuts.

 

 

ARXIVAT A:
Receptes de NadalConsells de cuina
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut