Cebiche de llobarro / Bacallà esqueixat amb formatge
El cebiche està considerat patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco. La Gessamí Caramés ens explica la seva recepta personal de cebiche: el fa amb llobarro i ...
Porros rostits amb crema de xampinyons / Pasta fresca amb gorgonzola
El porro, el trobem com a ingredient de molts plats, però poques vegades n'és el principal. La Gessamí Caramés us proposa fer els porros rostits i redescobrir-los amb u...
Mona de mantega
Marc Ribas ha convidat Lildami a fer una mona de mantega de l'estil de l'artista terrassenc: ben acolorida i amb forma de cor. Però el més important són dues coses que no es veuran: un sabor i una textura boníssims.
Llobarro amb espinacs i api-rave / Barretes de fruita seca amb xocolata
Avui fem una d'aquelles receptes que heu de fer el dia que tingueu convidats i us hi vulgueu lluir una mica. Fem llobarro amb espinacs i api-rave.
L'Arnau París ens exp...