Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
  • El truc perquè el pollastre no et quedi sec ni dur: com és que no l'hem descobert fins ara?

    El truc perquè el pollastre no et quedi sec ni dur: com és que no l'hem descobert fins ara?

    Marc Ribas ens ha revelat un d'aquells trucs que et poden canviar la vida... culinàriament parlant. Prepareu-vos per descobrir com fer que el pollastre quedi molt més melós i molt més tendre.

    Marc Ribas ens ha revelat un d'aquells trucs que et poden canviar la vida... culinàriament parlant. Prepareu-vos per descobrir com fer que el pollastre quedi molt més melós i molt més tendre.

  • 13 sopes d'hivern contra el fred

    13 sopes d'hivern contra el fred

    Quan el fred d'hivern és viu, les sopes calentes reconforten i aporten escalfor al cos. Recuperem dotze receptes molt variades de "Cuines": de la clàssica sopa de farigola a una més sofisticada de curri amb musclos

    Quan el fred d'hivern és viu, les sopes calentes reconforten i aporten escalfor al cos. Recuperem dotze receptes molt variades de "Cuines": de la clàssica sopa de farigola a una més sofisticada de curri amb musclos

  • Pizzes fàcils i originals per fer a casa

    Pizzes fàcils i originals per fer a casa

    Les pizzes són un plat perfecte per sopar en família i no només els divendres a la nit. I ho són perquè tothom pot ajudar a fer-les, perquè com a plat únic funcionen a la perfecció i perquè són boníssimes i agraden a tothom.

    Les pizzes són un plat perfecte per sopar en família i no només els divendres a la nit. I ho són perquè tothom pot ajudar a fer-les, perquè com a plat únic funcionen a la perfecció i perquè són boníssimes i agraden a tothom.

  • La tardor a taula: els millors plats dolços i salats

    La tardor a taula: els millors plats dolços i salats

    Flam de mandarina, crema de moniato, amanida amb codonyat, pastís de castanyes, coca amb sobrassada i figues... Et calen idees per aprofitar els productes de tardor? Te'n donem moltes.

    Flam de mandarina, crema de moniato, amanida amb codonyat, pastís de castanyes, coca amb sobrassada i figues... Et calen idees per aprofitar els productes de tardor? Te'n donem moltes.

  • Receptes amb bolets: fricandó, risotto i idees originals

    Receptes amb bolets: fricandó, risotto i idees originals

    Els cacem, els cuinem, els assequem i, sobretot, ens els mengem. Els bolets són un regal per al paladar i tenen molts adeptes. Ara que estem en plena tardor, una selecció d'algunes receptes per assaborir-los en múltiples formats. Guisats, en pastís, en sopa, sobre una pizza, acompanyant un arròs...

    Els cacem, els cuinem, els assequem i, sobretot, ens els mengem. Els bolets són un regal per al paladar i tenen molts adeptes. Ara que estem en plena tardor, una selecció d'algunes receptes per assaborir-los en múltiples formats. Guisats, en pastís, en sopa, sobre una pizza, acompanyant un arròs...

  • Panellets en família: Marc Ribas cuina amb les seves filles Ona i Sira per la Castanyada

    Panellets en família: Marc Ribas cuina amb les seves filles Ona i Sira per la Castanyada

    Les dues nenes ens han demostrat que tenen tanta traça a la cuina com el seu pare. Han treballat plegats per preparar-nos, i menjar-se, uns panellets de pinyons i de codonyat brutals

    Les dues nenes ens han demostrat que tenen tanta traça a la cuina com el seu pare. Han treballat plegats per preparar-nos, i menjar-se, uns panellets de pinyons i de codonyat brutals

  • Recepta per fer panellets: de pinyons, ametlla, coco, codonyat, espècies, xocolata

    Recepta per fer panellets: de pinyons, ametlla, coco, codonyat, espècies, xocolata

    S'acosta la castanyada i a taula no hi poden faltar els panellets, unes postres molt fàcils i perfectes per fer amb nens i nenes a casa. I si t'agrada la pastisseria, et donem receptes més avançades per lluir-te

    S'acosta la castanyada i a taula no hi poden faltar els panellets, unes postres molt fàcils i perfectes per fer amb nens i nenes a casa. I si t'agrada la pastisseria, et donem receptes més avançades per lluir-te

  • Temps de moniatos: receptes per aprendre a treure'n profit

    Temps de moniatos: receptes per aprendre a treure'n profit

    El moniato és un clàssic de la tardor, però saps aprofitar tot el seu potencial? En crema, com a farciment, amb conill... Aquest tubercle té tantes possibilitats que no te les acabaràs!

    El moniato és un clàssic de la tardor, però saps aprofitar tot el seu potencial? En crema, com a farciment, amb conill... Aquest tubercle té tantes possibilitats que no te les acabaràs!

  • 9 receptes per posar un cebiche a la teva vida (encara que no t'agradi el peix)

    9 receptes per posar un cebiche a la teva vida (encara que no t'agradi el peix)

    El cebiche està deixant enrere la categoria de plat de moda per convertir-se en un clàssic a les cartes dels restaurants. Vols que ho sigui també a casa teva?

    El cebiche està deixant enrere la categoria de plat de moda per convertir-se en un clàssic a les cartes dels restaurants. Vols que ho sigui també a casa teva?

  • Fem un pica-pica: qualsevol excusa és bona per celebrar!

    Fem un pica-pica: qualsevol excusa és bona per celebrar!

    Bona companyia i bon menjar: existeix millor combinació? Us seleccionem una vintena de receptes per fer un sopar amb amics i sense necessitat d'entaular-se gaire

    Bona companyia i bon menjar: existeix millor combinació? Us seleccionem una vintena de receptes per fer un sopar amb amics i sense necessitat d'entaular-se gaire

  • 10 clàssics de la pasta per viatjar a Itàlia sense sortir de casa

    10 clàssics de la pasta per viatjar a Itàlia sense sortir de casa

    Espaguetis a la carbonara, "aglio e olio", "alla puttanesca", "alle vongole", al pesto... Recopilem 10 receptes clàssiques de pasta amb les seves salses i desvelem el secret per fer pasta fresca casolana

    Espaguetis a la carbonara, "aglio e olio", "alla puttanesca", "alle vongole", al pesto... Recopilem 10 receptes clàssiques de pasta amb les seves salses i desvelem el secret per fer pasta fresca casolana

  • 10 berenars llaminers per endolcir la tornada a l'escola

    10 berenars llaminers per endolcir la tornada a l'escola

    Galetes, pa de xocolata o magdalenes... fins i tot berlines sense gluten! No cal recórrer a la pastisseria industrial quan volem un berenar ben dolç. Et portem les millors receptes de "Cuines" per preparar un piscolabis boníssim

    Galetes, pa de xocolata o magdalenes... fins i tot berlines sense gluten! No cal recórrer a la pastisseria industrial quan volem un berenar ben dolç. Et portem les millors receptes de "Cuines" per preparar un piscolabis boníssim

  • Sopars ràpids i frescos, perfectes per a una nit d'estiu

    Sopars ràpids i frescos, perfectes per a una nit d'estiu

    Que la mandra estiuenca no ens faci menjar malament! Et proposem receptes senzilles per fer un sopar de luxe, dedicant-hi poc temps

    Que la mandra estiuenca no ens faci menjar malament! Et proposem receptes senzilles per fer un sopar de luxe, dedicant-hi poc temps

  • Les millors receptes de croquetes: cruixents per fora i cremoses per dins

    Les millors receptes de croquetes: cruixents per fora i cremoses per dins

    Les croquetes tenen tants fans que fins i tot tenen un dia a l'any per homenatjar-les: el 16 de gener. Aprofitant l'excusa, recordem algunes de les millors croquetes que s'han cuinat a TV3 i també recuperem consells perquè facis a casa la croqueta perfecta

    Les croquetes tenen tants fans que fins i tot tenen un dia a l'any per homenatjar-les: el 16 de gener. Aprofitant l'excusa, recordem algunes de les millors croquetes que s'han cuinat a TV3 i també recuperem consells perquè facis a casa la croqueta perfecta

  • 20 idees per a les carmanyoles d'estiu a la feina

    20 idees per a les carmanyoles d'estiu a la feina

    Si sou dels que us prepareu carmanyola per dinar o sopar a la feina, sabeu que no resulta fàcil ser constant i, sobretot, tenir idees. Us proposem unes quantes opcions per no dinar cada dia un tomàquet i una "tortita".

    Si sou dels que us prepareu carmanyola per dinar o sopar a la feina, sabeu que no resulta fàcil ser constant i, sobretot, tenir idees. Us proposem unes quantes opcions per no dinar cada dia un tomàquet i una "tortita".

Cerca vídeos del programa