Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
  • Receptes d'arengades, "el pernil del mar" segons Carme Ruscalleda

    Receptes d'arengades, "el pernil del mar" segons Carme Ruscalleda

    Tot i que marcades per la (mala) fama de la seva olor, les arengades són un producte culinari extraordinari, amb una personalitat pròpia que transforma qualsevol plat. Però cal saber com menjar aquestes sardines curades en sal per treure'n el màxim profit

    Tot i que marcades per la (mala) fama de la seva olor, les arengades són un producte culinari extraordinari, amb una personalitat pròpia que transforma qualsevol plat. Però cal saber com menjar aquestes sardines curades en sal per treure'n el màxim profit

  • Pizzes fàcils i originals per fer a casa

    Pizzes fàcils i originals per fer a casa

    Les pizzes són un plat perfecte per sopar en família i no només els divendres a la nit. I ho són perquè tothom pot ajudar a fer-les, perquè com a plat únic funcionen a la perfecció i perquè són boníssimes i agraden a tothom.

    Les pizzes són un plat perfecte per sopar en família i no només els divendres a la nit. I ho són perquè tothom pot ajudar a fer-les, perquè com a plat únic funcionen a la perfecció i perquè són boníssimes i agraden a tothom.

  • Una recepta de mandonguilles per a cada tipus de persona: quina és la teva?

    Una recepta de mandonguilles per a cada tipus de persona: quina és la teva?

    Sí, ja sabem que les més bones són les de la teva mare, però de mandonguilles se'n fan a tot el món des de temps immemorials. Tenen autèntics fanàtics ("pilotes: que en són, de bones!") i n'hi ha tot un ventall per descobrir: ni sempre són de carn, ni totes porten salsa, ni cal que siguin fregides. Hem recopilat diferents receptes perquè, siguis com siguis, trobis la teva

    Sí, ja sabem que les més bones són les de la teva mare, però de mandonguilles se'n fan a tot el món des de temps immemorials. Tenen autèntics fanàtics ("pilotes: que en són, de bones!") i n'hi ha tot un ventall per descobrir: ni sempre són de carn, ni totes porten salsa, ni cal que siguin fregides. Hem recopilat diferents receptes perquè, siguis com siguis, trobis la teva

  • La tardor a taula: els millors plats dolços i salats

    La tardor a taula: els millors plats dolços i salats

    Flam de mandarina, crema de moniato, amanida amb codonyat, pastís de castanyes, coca amb sobrassada i figues... Et calen idees per aprofitar els productes de tardor? Te'n donem moltes.

    Flam de mandarina, crema de moniato, amanida amb codonyat, pastís de castanyes, coca amb sobrassada i figues... Et calen idees per aprofitar els productes de tardor? Te'n donem moltes.

  • Temps de moniatos: receptes per aprendre a treure'n profit

    Temps de moniatos: receptes per aprendre a treure'n profit

    El moniato és un clàssic de la tardor, però saps aprofitar tot el seu potencial? En crema, com a farciment, amb conill... Aquest tubercle té tantes possibilitats que no te les acabaràs!

    El moniato és un clàssic de la tardor, però saps aprofitar tot el seu potencial? En crema, com a farciment, amb conill... Aquest tubercle té tantes possibilitats que no te les acabaràs!

  • Receptes amb bolets: fricandó, risotto i idees originals

    Receptes amb bolets: fricandó, risotto i idees originals

    Els cacem, els cuinem, els assequem i, sobretot, ens els mengem. Els bolets són un regal per al paladar i tenen molts adeptes. Ara que estem en plena tardor, una selecció d'algunes receptes per assaborir-los en múltiples formats. Guisats, en pastís, en sopa, sobre una pizza, acompanyant un arròs...

    Els cacem, els cuinem, els assequem i, sobretot, ens els mengem. Els bolets són un regal per al paladar i tenen molts adeptes. Ara que estem en plena tardor, una selecció d'algunes receptes per assaborir-los en múltiples formats. Guisats, en pastís, en sopa, sobre una pizza, acompanyant un arròs...

  • 6 receptes per iniciar-te en la cuina índia

    6 receptes per iniciar-te en la cuina índia

    Introduir-nos en gastronomies que ens són alienes ens pot fer una mica de por al principi. Et proposem uns plats indis perquè obris la porta a aromes i sabors nous gràcies a la cúrcuma, el comí, el cardamom, el clau, el coriandre, el curri...

    Introduir-nos en gastronomies que ens són alienes ens pot fer una mica de por al principi. Et proposem uns plats indis perquè obris la porta a aromes i sabors nous gràcies a la cúrcuma, el comí, el cardamom, el clau, el coriandre, el curri...

  • Com fer panellets a casa: receptes per a nens, principiants i aprenents de pastisser

    Com fer panellets a casa: receptes per a nens, principiants i aprenents de pastisser

    S'acosta la castanyada i a taula no hi poden faltar els panellets, unes postres molt fàcils i perfectes per fer amb nens i nenes. També n'hi ha de més complicats. Si ets aficionat a la cuina i et vols lluir, te'n donem receptes més avançades

    S'acosta la castanyada i a taula no hi poden faltar els panellets, unes postres molt fàcils i perfectes per fer amb nens i nenes. També n'hi ha de més complicats. Si ets aficionat a la cuina i et vols lluir, te'n donem receptes més avançades

  • Codony i codonyat: 11 receptes perquè aprenguis a utilitzar-los als teus plats

    Codony i codonyat: 11 receptes perquè aprenguis a utilitzar-los als teus plats

    Codony, codonyat... saps la diferència? Aquí t'ho expliquem tot perquè n'aprenguis la diferència i el més important, perquè en treguis tot el profit possible als teus plats

    Codony, codonyat... saps la diferència? Aquí t'ho expliquem tot perquè n'aprenguis la diferència i el més important, perquè en treguis tot el profit possible als teus plats

  • Com preparar el pop: receptes amb tentacles

    Com preparar el pop: receptes amb tentacles

    Dels clàssics pop "a feira" o pop estofat als exòtics pop amb kimchi o als takoyakis. A "Cuines" tenim moltes receptes per preparar pop i te n'hem seleccionat una dotzena

    Dels clàssics pop "a feira" o pop estofat als exòtics pop amb kimchi o als takoyakis. A "Cuines" tenim moltes receptes per preparar pop i te n'hem seleccionat una dotzena

  • 10 berenars llaminers per endolcir la tornada a l'escola

    10 berenars llaminers per endolcir la tornada a l'escola

    Galetes, pa de xocolata o magdalenes... fins i tot berlines sense gluten! No cal recórrer a la pastisseria industrial quan volem un berenar ben dolç. Et portem les millors receptes de "Cuines" per preparar un piscolabis boníssim

    Galetes, pa de xocolata o magdalenes... fins i tot berlines sense gluten! No cal recórrer a la pastisseria industrial quan volem un berenar ben dolç. Et portem les millors receptes de "Cuines" per preparar un piscolabis boníssim

  • Reivindiquem el porro: vichyssoise, porrusalda i altres receptes per cuinar-lo

    Reivindiquem el porro: vichyssoise, porrusalda i altres receptes per cuinar-lo

    Si els faraons egipcis ja apreciaven els porros, com pot ser que aquí no els fem servir més a la cuina? En repassem les bondats i et donem un munt de receptes per menjar-los amb cullera, forquilla o, si vols, amb els dits

    Si els faraons egipcis ja apreciaven els porros, com pot ser que aquí no els fem servir més a la cuina? En repassem les bondats i et donem un munt de receptes per menjar-los amb cullera, forquilla o, si vols, amb els dits

  • Albergínia o esbergínia o aubergínia: receptes per cuinar-la, en diguis com en diguis

    Albergínia o esbergínia o aubergínia: receptes per cuinar-la, en diguis com en diguis

    Aquesta hortalissa d'estiu per excel·lència ens permet fer plats autòctons i plats amb gust estranger. Des de la samfaina fins al babaganuix, presentem 9 receptes per fer-la brillar

    Aquesta hortalissa d'estiu per excel·lència ens permet fer plats autòctons i plats amb gust estranger. Des de la samfaina fins al babaganuix, presentem 9 receptes per fer-la brillar

  • Receptes amb carbassó, una de les (meves) verdures preferides de l'estiu

    Receptes amb carbassó, una de les (meves) verdures preferides de l'estiu

    Les propietats dels carbassons són popularment conegudes (poques calories, i moltes vitamines i minerals) i a la cuina es fa servir en mil i un plats. Hem seleccionat set receptes originals per honorar aquesta verdura com l'hort mana

    Les propietats dels carbassons són popularment conegudes (poques calories, i moltes vitamines i minerals) i a la cuina es fa servir en mil i un plats. Hem seleccionat set receptes originals per honorar aquesta verdura com l'hort mana

  • Els millors tomàquets es mengen a l'estiu: receptes per assaborir-los

    Els millors tomàquets es mengen a l'estiu: receptes per assaborir-los

    L'estiu és la millor època de l'any per gaudir del tomàquet, una fruita que mai no s'acostuma a menjar per postres. Cor de bou, Barbastro, cirerols, Montserrat... A Catalunya se'n conreen diferents varietats i es poden cuinar de moltes maneres. En amanida, sopa, coca...

    L'estiu és la millor època de l'any per gaudir del tomàquet, una fruita que mai no s'acostuma a menjar per postres. Cor de bou, Barbastro, cirerols, Montserrat... A Catalunya se'n conreen diferents varietats i es poden cuinar de moltes maneres. En amanida, sopa, coca...

Cerca vídeos del programa