• Pizzes fàcils i originals per fer a casa

    Les pizzes són un plat perfecte per sopar en família i no només els divendres a la nit. I ho són perquè tothom pot ajudar a fer-les, perquè com a plat únic funcionen a la perfecció i perquè són boníssimes i agraden a tothom.

  • Cuina de Quaresma: bacallà i bunyols

    El bacallà i els bunyols són els dos productes més destacats de la cuina de Quaresma i a "Cuines" podeu trobar moltes receptes per preparar-ne.

  • 13 receptes fàcils de cuina vegetariana per recórrer el món

    La dieta vegetariana cada vegada està més de moda, però no tothom l'aplica bé. D'entre els principals errors que es cometen hi ha el fet de menjar amb poca varietat. La solució? Tenir a mà una una bona tria de receptes. I si, a més més, permeten tancar els ulls i viatjar... molt millor!

  • Mones de Pasqua casolanes amb receptes de xef

    Una mona de mantega, de xocolata, de briox amb ous durs... Quina us agrada més a casa? Si Dilluns de Pasqua no perdoneu la mona, la podeu comprar en algunes de les pastisseries que aquests dies les porten a casa o fer-la amb alguna de les receptes que s'han cuinat a TV3

  • Les millors tapes per fer un vermut de confinament

    El confinament no ens deixa fer moltes coses, però no ens les pot prohibir totes. I una d'aquestes és poder fer un vermutet de cap de setmana amb unes bones tapes. No el podem fer en una terrasseta d'un bar, és cert, però qui diu que no ho puguem fer a casa?

  • Llegums: tot el que has de saber d'aquest superaliment

    Llenties, cigrons, mongetes, pèsols, fesols, faves... Els llegums són un superaliment que cal incorporar a la dieta cada setmana. Són font de proteïna i també de ferro, si els combinem amb aliments rics en vitamina C. Els llegums, secs o cuits, els podem cuinar de moltes maneres: en amanides, en plats de cullera, acompanyant la carn i el peix...

  • 10 receptes de postres per fer en família

    La cuina és un espai ideal per compartir amb els petits de casa, i més quan no podem sortir al carrer. Et proposem 10 receptes de "Cuines" molt i molt dolces que poden gaudir nens i adults: fent-les i menjant-se-les

  • Els ous: un superaliment versàtil per a tota mena de receptes

    Hi ha dies mundials de gairebé tot i els ous també tenen el seu. Aprofitant l'efemèride, recuperem les millors receptes per preparar amb ous. Farcits, fregits, batuts, durs... T'agradin com t'agradin, segur que hi ha alguna recepta que t'enganxarà

  • Onze receptes per aprofitar al màxim les maduixes

    Els maduixots ja fa dies que acoloreixen les fruiteries de casa nostra, però ara comença la millor època d'aquesta fruita que té moltes propietats i molt poques calories, i que ofereix un munt de possibilitats a la cuina

  • 15 receptes fàcils amb carxofes

    Carxofes al forn, carxofes a la brasa, carxofes fregides, carxofes arrebossades... Sigui com sigui que us agradin, a "Cuines" en tenim totes les receptes

  • 12 sopes d'hivern contra el fred

    Quan el fred d'hivern és viu, les sopes calentes reconforten i aporten escalfor al cos. "Cuines" ens proposa dotze receptes ben variades: de la clàssica sopa de farigola a una més sofisticada de curri amb musclos

  • Les millors receptes de croquetes: cruixents per fora i cremoses per dins

    Les croquetes tenen tants fans que fins i tot tenen un dia a l'any per homenatjar-les: el 16 de gener. Aprofitant l'excusa, recordem algunes de les millors croquetes que s'han cuinat a TV3 i també recuperem consells perquè facis a casa la croqueta perfecta

  • 14 cremes de verdures per a nens i grans

    Cuinar la crema de verdures perfecta per a cada paladar és possible amb aquesta selecció de receptes que Marc Ribas ha fet a "Cuines", totes calentes per combatre el fred

  • 12 receptes per a la nit de Cap d'Any recomanades pel Marc Ribas

    El presentador de "Cuines" selecciona dotze plats perquè configuris el teu menú festiu per a la revetlla.

  • 17 aperitius fàcils i elegants per Nadal

    "Cuines" proposa una selecció d'entrants per celebrar les festes nadalenques en bona companyia i bon menjar. Receptes del Marc Ribas que van des dels clàssics canapès fins a uns originals musclos en escabetx

Cerca vídeos del programa