Marc Ribas i Gessamí Caramés
Marc Ribas i Gessamí Caramés

Receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. Tot plegat, amb el toc personal del cuiner Marc Ribas.

En Marc dona consells sobre la tria, preparació i conservació dels aliments. Per fer-ho, visita els llocs de producció més característics d'arreu del país.

El programa també compta amb Gessamí Caramés, amb noves postres i més pastissos i dolços. La Gessa ensenya un munt de receptes fàcils i variades, per als amants de la rebosteria i la pastisseria.

Els millors plats i receptes, per a tots els gustos i aptes per a tothom, que també es poden trobar al portal de "Cuines", Instagram i perfils de Facebook i Twitter del programa.

Crèdits

Direcció
Rosa Torres

Realització
Roger Caubet 
David Betbesé
Cari Pardo
Genís Viegas

Producció
Montse Narro
Azu Villazala

Redacció
Marta Blanco
Eulàlia Domènech
Lluís Hidalgo
Xevi Miró

Ambientació
Jose Villar

Ajudant de cuina
Ana Brotons

Coordinació de continguts
Reyes Marimon

Producció executiva
Mario Daza
Cristian Trepat

Cuiners
Marc Ribas
Gessamí Caramés

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Anna Garcia Lozano

Anar al contingut