
Receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. Tot plegat, amb el toc personal del cuiner Marc Ribas.
En Marc dona consells sobre la tria, preparació i conservació dels aliments. Per fer-ho, visita els llocs de producció més característics d'arreu del país.
El programa també compta amb Gessamí Caramés, amb noves postres i més pastissos i dolços. La Gessa ensenya un munt de receptes fàcils i variades, per als amants de la rebosteria i la pastisseria.
Els millors plats i receptes, per a tots els gustos i aptes per a tothom, que també es poden trobar al portal de "Cuines", Instagram i perfils de Facebook i Twitter del programa.
Crèdits
Direcció
Rosa Torres
Realització
Roger Caubet
David Betbesé
Cari Pardo
Genís Viegas
Producció
Montse Narro
Azu Villazala
Redacció
Marta Blanco
Eulàlia Domènech
Lluís Hidalgo
Xevi Miró
Ambientació
Jose Villar
Ajudant de cuina
Ana Brotons
Coordinació de continguts
Reyes Marimon
Producció executiva
Mario Daza
Cristian Trepat
Cuiners
Marc Ribas
Gessamí Caramés
Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Anna Garcia Lozano