Arnau París amb el bacallà a la papillota i la pannacotta de nous
El nou cuiner s'uneix a Marc Ribas i Gessamí Caramés

Les receptes pim-pam amb què Arnau París s'ha estrenat al "Cuines"

Els fogons del "Cuines" tenen un nou cuiner: l'Arnau París. Les seves receptes es van alternant amb les del Marc Ribas i la Gessamí Caramés i, de moment, totes tenen un segell: es fan pim-pam

Les receptes de l'Arnau París són ràpides, senzilles i estan pensades per motivar tothom a cuinar: tant les persones més cuinetes com les més mandroses. En cada programa, dues receptes. L'Arnau s'ha estrenat al "Cuines" amb quatre programes seguits i vuit receptes. Ja ens ha proposat primers, segons, postres, berenars, esmorzars... Per triar i remenar.

 

Les receptes de la primera setmana d'Arnau París al "Cuines"
 

Pasta fresca amb ou "mollet"

La pasta fresca és un recurs molt senzill per a quan tenim poc temps. I sense complicar-nos gens la vida, la podem fer molt xula i saborosa. I amb el toc final de l'ou "mollet" gairebé semblarà que has fet un curs de cuina.

 

Pastís de formatge ràpid

Arnau París fa un pastís de formatge, l'actualment cobejat cheesecake. Ell diu que prefereix anomenar-lo "pastís de la batalla" perquè és d'aquells pastissos que, quan els demanes per postres, la gent te'l roba a cullerades o bé l'hi robes al del costat. Per això ell el fa en recipients individuals, perquè cadascú pugui menjar el seu.

 

Pollastre al curri

Només tens un pollastre a la nevera. Què faràs? El de sempre? Si esperes algú a sopar i el vols sorprendre amb molt poc esforç, no dubtis a fer aquest pollastre amb curri.

 

Gelat de fruites

L'Arnau explica que, quan compra fruita, en congela una part i així ja té sempre fruita a punt per fer un batut, un pastís o un gelat al moment, com la recepta que proposa.

 

Bacallà a la papillota

Una recepta molt fàcil per fer el bacallà, però amb un toc especial que li dona un arrebossat d'herbes aromàtiques i un punt cítric. I a sota, un llit de porro per donar el contrapunt dolç.
 

Pannacotta de nous

La pannacotta es fa amb crema de llet, formatge crema, sucre i gelificant. Però l'Arnau li dona el seu toc amb una beguda de nous. La serveix amb una mica de taronja i una pols de cacau.

 

Granola amb mango

La granola és un menjar que ens va bé en qualsevol moment del dia: tant per esmorzar com per berenar, o per acompanyar unes postres o per anar picant quan tenim el cuc a l'estómac. L'Arnau ens proposa una granola feta amb nabius deshidratats, mango i figues seques. Però ja ens diu que hi podem posar el que ens vingui de gust o tinguem a casa: panses, prunes o aquelles orellanes que ens van sobrar per Nadal i no sabem on col·locar...

 

Pancake de plàtan

La solució per aprofitar aquells plàtans madurs i negres que ningú gosa menjar! L'Arnau fa uns pancakes i hi substitueix la llet pels plàtans. Després els fa ben esponjosos amb unes clares a punt de neu. Per acompanyar-los, un toc salat i dolç: pernil salat i ricotta.

ARXIVAT A:
Consells de cuina
Anar al contingut