Cuina de Carnaval

Dijous Gras: truita, coca de llardons i botifarra d'ou

Dijous Gras o Dijous Llarder és el primer dia de Carnaval. És el dia que, segons la tradició, cal menjar botifarra d'ou, truita i coca de llardons
TEMA:
Consells de cuina
Truites, coca de llardons i butifarra d'ou per a Dijous Gras
Truites, coca de llardons i butifarra d'ou per a Dijous Gras

"El Dijous Gras, botifarra menjaràs". "El Dijous Llarder, botifarra menjaré". Les dites ho diuen clar, i és que Dijous Gras és el dia de la botifarra d'ou, però també de la truita -amb botifarra d'ou o sense- i de la coca de llardons.

Si es vol començar el Carnaval amb força, no pots deixar de fer algunes de les receptes que TV3 ha proposat en diferents programes: truites, coques, llardons, botifarrres...

 

TRUITES

 


COQUES DE LLARDONS

ARXIVAT A:
Consells de cuina

NOTÍCIES RELACIONADES