LLaminera amb salsa Cafè de París
Marc Ribas fa una de les peces més tendres del porc i l'acompanya d'una mantega perfumada.
Marc Ribas fa una de les peces més tendres del porc i l'acompanya d'una mantega perfumada.
Alfajores amb dulce de leche
Avui farem una de les postres més típiques de l'Argentina: alfajores amb dulce de leche i coco ratllat.
Avui farem una de les postres més típiques de l'Argentina: alfajores amb dulce de leche i coco ratllat.
Gaspatxo de remolatxa i crispetes aromatitzades
Quantes vegades volem comprar remolatxa i no sabem què fer-ne, oi? Doncs avui en farem un gaspatxo i també us ensenyarem a fer unes crispetes diferents.
Quantes vegades volem comprar remolatxa i no sabem què fer-ne, oi? Doncs avui en farem un gaspatxo i també us ensenyarem a fer unes crispetes diferents.
Empedrat de mongetes i melva
L'empredrat el podem fer amb un munt d'ingredients diferents. El d'avui portarà fesols de Santa Pau, fonoll i filets de melva.
L'empredrat el podem fer amb un munt d'ingredients diferents. El d'avui portarà fesols de Santa Pau, fonoll i filets de melva.
Coc salat d'ametlles
Farem un coc, una menja molt popular a tot Catalunya encara que tingui formes i gustos molt diferents. Avui el farem salat i d'ametlles.
Farem un coc, una menja molt popular a tot Catalunya encara que tingui formes i gustos molt diferents. Avui el farem salat i d'ametlles.
Amanida de patata i gambes
A l'amanida de patata d'avui l'acompanyen unes gambes de les quals ho aprofitem tot. Confitarem amb oli els caps i pells per fer-ne una maionesa ben potent. És la nostra versió de l'ensalada russa.
A l'amanida de patata d'avui l'acompanyen unes gambes de les quals ho aprofitem tot. Confitarem amb oli els caps i pells per fer-ne una maionesa ben potent. És la nostra versió de l'ensalada russa.
Galetes amb xocolata i taronja
A qui no li venen de gust galetes? Ja sigui per postres, berenar, esmorzar... Avui en farem unes amb xocolata i taronja.
A qui no li venen de gust galetes? Ja sigui per postres, berenar, esmorzar... Avui en farem unes amb xocolata i taronja.
Coliflor amb salsa de iogurt i pastís de pastanaga ràpid
Avui tirem de microones per fer un plat de coliflor i un dels pastissos més ràpids i fàcils del món.
Avui tirem de microones per fer un plat de coliflor i un dels pastissos més ràpids i fàcils del món.
Broquetes de senglar
Tot i que el senglar és una de les carns de caça més habituals, és poc freqüent trobar-nos-la a les llars. Avui fem carn de senglar a la barbacoa, un autèntic homenatge a Obèlix.
Tot i que el senglar és una de les carns de caça més habituals, és poc freqüent trobar-nos-la a les llars. Avui fem carn de senglar a la barbacoa, un autèntic homenatge a Obèlix.
Pebrotada
Avui fem un plat molt refrescant, a base de pebrots de tota mena i altres hortalisses, que ens pot servir de plat únic. Cuinarem una pebrotada.
Avui fem un plat molt refrescant, a base de pebrots de tota mena i altres hortalisses, que ens pot servir de plat únic. Cuinarem una pebrotada.
Pessic de xocolata blanca amb fruites del bosc
En diuen "pa de pessic" perquè és tan esponjós que no pots evitar menjar-te'l a pessigades. Avui el fem amb xocolata blanca.
En diuen "pa de pessic" perquè és tan esponjós que no pots evitar menjar-te'l a pessigades. Avui el fem amb xocolata blanca.
Arròs sec d'hortalisses i arrels
Fem un arròs apte per a vegans però sense renunciar al sabor dels productes de l'horta. Cuinarem un arròs sec d'hortalisses i arrels.
Fem un arròs apte per a vegans però sense renunciar al sabor dels productes de l'horta. Cuinarem un arròs sec d'hortalisses i arrels.
Tomàquets a la mediterrània i pasta amb fals pesto
És difícil imaginar-se una vida sense tomàquets. Els hi fem un homenatge amb una amanida molt d'aquí i un fals pesto.
És difícil imaginar-se una vida sense tomàquets. Els hi fem un homenatge amb una amanida molt d'aquí i un fals pesto.
Espaguetis amb calamars
Farem una pasta marinera amb un ingredient que no s'hi acostuma a posar, el formatge. Fem espaguetis amb calamars.
Farem una pasta marinera amb un ingredient que no s'hi acostuma a posar, el formatge. Fem espaguetis amb calamars.
Coca d'albergínia amb anxoves
Com ens agrada l'albergínia! Avui la farem al forn i serà l'ingredient principal d'una coca que farem amb anxoves i un romesco experimental.
Com ens agrada l'albergínia! Avui la farem al forn i serà l'ingredient principal d'una coca que farem amb anxoves i un romesco experimental.