• Amanida de faves i bacallà
    Veure vídeo

    Amanida de faves i bacallà

    Les faves no tenen una temporada gaire llarga i van bé tant per fer un estofat com per fer una amanida. Avui farem una amanida de faves amb bacallà que, a més de ser un plat molt equilibrat, ens podrem endur a l'oficina o de pícnic.

    Les faves no tenen una temporada gaire llarga i van bé tant per fer un estofat com per fer una amanida. Avui farem una amanida de faves amb bacallà que, a més de ser un plat molt equilibrat, ens podrem endur a l'oficina o de pícnic.

  • Tiramisú de te matxa
    Veure vídeo

    Tiramisú de te matxa

    Fem un tiramisú una mica diferent gràcies al te matxa, un te molt gustós que aportarà personalitat al nostre tiramisú.

    Fem un tiramisú una mica diferent gràcies al te matxa, un te molt gustós que aportarà personalitat al nostre tiramisú.

  • Coca de verat i foie
    Veure vídeo

    Coca de verat i foie

    Un plat senzill i alhora elegant, una coca diferent amb gustos contrastats, el del verat i el del foie.

    Un plat senzill i alhora elegant, una coca diferent amb gustos contrastats, el del verat i el del foie.

  • Croquetes de cua de vaca
    Veure vídeo

    Croquetes de cua de vaca

    Tornem a un clàssic del "Cuines", la cuina d'aprofitament. Aprofitem el que ens ha sobrat de cuinar una cua de vaca per fer-ne croquetes... de cua de vaca esclar.

    Tornem a un clàssic del "Cuines", la cuina d'aprofitament. Aprofitem el que ens ha sobrat de cuinar una cua de vaca per fer-ne croquetes... de cua de vaca esclar.

  • Cua de vaca
    Veure vídeo

    Cua de vaca

    La cua de vaca és un plat fàcil de fer i que només demana una cosa: temps. Avui descobrireu els secrets d'aquest plat que, si us en sobra, serà la base per fer-ne unes bones croquetes.

    La cua de vaca és un plat fàcil de fer i que només demana una cosa: temps. Avui descobrireu els secrets d'aquest plat que, si us en sobra, serà la base per fer-ne unes bones croquetes.

  • Pizza amb flors de carbassó
    Veure vídeo

    Pizza amb flors de carbassó

    Diuen els puristes que les úniques pizzes autèntiques són la marinara i la margarida. Que tota la resta són afegitons i perversions de l'essència. I, a nosaltres, ens agraden els canvis i ens agrada provocar. O sigui que avui traurem el nostre costat més iconoclasta i farem una pizza que no trobaràs al restaurant més tradicional de Nàpols (de moment): una pizza amb flors de carbassó.

    Diuen els puristes que les úniques pizzes autèntiques són la marinara i la margarida. Que tota la resta són afegitons i perversions de l'essència. I, a nosaltres, ens agraden els canvis i ens agrada provocar. O sigui que avui traurem el nostre costat més iconoclasta i farem una pizza que no trobaràs al restaurant més tradicional de Nàpols (de moment): una pizza amb flors de carbassó.

  • Crep amb praliné d'avellanes
    Veure vídeo

    Crep amb praliné d'avellanes

    Les creps t'arreglen unes postres i també un berenar i agraden a tothom. Se'n poden fer de salades, de dolces, de clàssiques i de modernes. Avui en farem unes de força clàssiques i senzilles, amb praliné d'avellanes.

    Les creps t'arreglen unes postres i també un berenar i agraden a tothom. Se'n poden fer de salades, de dolces, de clàssiques i de modernes. Avui en farem unes de força clàssiques i senzilles, amb praliné d'avellanes.

  • Espatlla de xai amb múrgoles
    Veure vídeo

  • Pollastró picant
    Veure vídeo

    Pollastró picant

    "Picantó" és la manera incorrecta d'anomenar els pollastres petits. Són pollastres amb una carn molt tendra i per això el més xulo és donar-los un tractament potent; en aquest cas, ho farem amb una salsa ben picant i, per això, tot i que no estigui admès al diccionari, podríem dir que farem un "picantó", "picantó".

    "Picantó" és la manera incorrecta d'anomenar els pollastres petits. Són pollastres amb una carn molt tendra i per això el més xulo és donar-los un tractament potent; en aquest cas, ho farem amb una salsa ben picant i, per això, tot i que no estigui admès al diccionari, podríem dir que farem un "picantó", "picantó".

  • Faves ofegades
    Veure vídeo

    Faves ofegades

    Aprofitem que n'és temporada i fem unes faves ofegades amb cansalada cruixent. Les faves donen el nom al plat, però la cansalada cruixent, com una rosta, és el toc que destacarà en aquest plat de faves.

    Aprofitem que n'és temporada i fem unes faves ofegades amb cansalada cruixent. Les faves donen el nom al plat, però la cansalada cruixent, com una rosta, és el toc que destacarà en aquest plat de faves.

  • Sopa de peix de roca
    Veure vídeo

    Sopa de peix de roca

    Fem una sopa de peix ben gustosa, plena de sabor de mar. I és que la fem amb peix de roca.

    Fem una sopa de peix ben gustosa, plena de sabor de mar. I és que la fem amb peix de roca.

  • Pastís de formatge blau i pera
    Veure vídeo

    Pastís de formatge blau i pera

    Hi ha gent que fa escarafalls del formatge blau pel seu aspecte, però tots els formatges del món tenen fongs i bacteris. Tots arrenquen d'una llet fermentada. I a la gent a qui li agrada molt el formatge, és precisament amb els blaus que més disfruta. Fem un pastís de formatge blau amb pera.

    Hi ha gent que fa escarafalls del formatge blau pel seu aspecte, però tots els formatges del món tenen fongs i bacteris. Tots arrenquen d'una llet fermentada. I a la gent a qui li agrada molt el formatge, és precisament amb els blaus que més disfruta. Fem un pastís de formatge blau amb pera.

  • Truita de patates i tòfona
    Veure vídeo

    Truita de patates i tòfona

    La truita de patates és d'aquells plats de menjar en colla i passar una bona estona, però sempre sorgeix el tema de si amb ceba o sense... La truita de patates i tòfona ens farà oblidar la ceba i deixarà parats els convidats.

    La truita de patates és d'aquells plats de menjar en colla i passar una bona estona, però sempre sorgeix el tema de si amb ceba o sense... La truita de patates i tòfona ens farà oblidar la ceba i deixarà parats els convidats.

  • Amanida de llegum
    Veure vídeo

    Amanida de llegum

    Pot semblar molt del segle XXI, però endur-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors d'arreu durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Fem una amanida amb llegums que ens pot servir de plat únic i que podrem posar dins una carmanyola i menjar-ho quan vulguem i on vulguem.

    Pot semblar molt del segle XXI, però endur-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors d'arreu durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Fem una amanida amb llegums que ens pot servir de plat únic i que podrem posar dins una carmanyola i menjar-ho quan vulguem i on vulguem.

  • Turbot a la papillota
    Veure vídeo

    Turbot a la papillota

    Coure a la papillota és una manera de preservar el gust naturals dels productes i aprofitar-ne, per a la cocció, els propis sucs. Ho fem amb un turbot.

    Coure a la papillota és una manera de preservar el gust naturals dels productes i aprofitar-ne, per a la cocció, els propis sucs. Ho fem amb un turbot.

Anar al contingut