• Neules amb figa
    Veure vídeo

    Neules amb figa

    Tot i que les neules són habituals per Nadal, nosaltres les reivindiquem fora d'aquests dies i les fem farcint-les amb figa.

    Tot i que les neules són habituals per Nadal, nosaltres les reivindiquem fora d'aquests dies i les fem farcint-les amb figa.

  • Esqueixada de bacallà
    Veure vídeo

    Esqueixada de bacallà

    Les esqueixades són com els colors, cadascú té el seu favorit i cadascú les fa a la seva manera. Nosaltres optem per escalivar per accentuar el sabor torrat.

    Les esqueixades són com els colors, cadascú té el seu favorit i cadascú les fa a la seva manera. Nosaltres optem per escalivar per accentuar el sabor torrat.

  • Mandonguilles amb bolets
    Veure vídeo

    Mandonguilles amb bolets

    Cada amant de la cuina té la seva recepta infalible per fer mandonguilles amb bolets. Nosaltres també i la volem compartir amb vosaltres.

    Cada amant de la cuina té la seva recepta infalible per fer mandonguilles amb bolets. Nosaltres també i la volem compartir amb vosaltres.

  • Frit de pop
    Veure vídeo

    Frit de pop

    Fem un plat típic de Menorca, un frit de pop que reuneix la terra i el mar.

    Fem un plat típic de Menorca, un frit de pop que reuneix la terra i el mar.

  • Arròs de llagostins i cansalada
    Veure vídeo

    Arròs de llagostins i cansalada

    Fem un arròs amb meravelles del mar i de la terra. Contrast de sabors garantit.

    Fem un arròs amb meravelles del mar i de la terra. Contrast de sabors garantit.

  • Polos de fruita de pinyol
    Veure vídeo

    Polos de fruita de pinyol

    Fer polos a casa no és gens complicat, resulta mot econòmic i es poden fer amb els ingredients que ens agradin més. Una solució imbatible.

    Fer polos a casa no és gens complicat, resulta mot econòmic i es poden fer amb els ingredients que ens agradin més. Una solució imbatible.

  • Llobarro a la barbacoa
    Veure vídeo

    Llobarro a la barbacoa

    La carn és el recurs més habitual a l'hora de fer una barbacoa, però cal saber que el peix és una opció fabulosa. Es fa molt ràpidament i el punt fumat de la brasa hi queda molt i molt bé. Avui fem llobarro a la barbacoa.

    La carn és el recurs més habitual a l'hora de fer una barbacoa, però cal saber que el peix és una opció fabulosa. Es fa molt ràpidament i el punt fumat de la brasa hi queda molt i molt bé. Avui fem llobarro a la barbacoa.

  • Sarsuela d'escórpora
    Veure vídeo

    Sarsuela d'escórpora

    Avui, un plat que fa festa: una sarsuela. A aquest plat tan mariner hi donarem el nostre toc personal. Com? Fent-la amb escórpora i castanyola.

    Avui, un plat que fa festa: una sarsuela. A aquest plat tan mariner hi donarem el nostre toc personal. Com? Fent-la amb escórpora i castanyola.

  • Amanida de patata
    Veure vídeo

    Amanida de patata

    Un plat estiuenc de tota la vida, que per no avorrir-nos no fem exactament igual que com s'ha fet tota la vida.

    Un plat estiuenc de tota la vida, que per no avorrir-nos no fem exactament igual que com s'ha fet tota la vida.

  • Vichyssoise fresca
    Veure vídeo

    Vichyssoise fresca

    Fem una vichyssoise una mica diferent, amb un recurs per fer-la encara més fresca. I fàcil!

    Fem una vichyssoise una mica diferent, amb un recurs per fer-la encara més fresca. I fàcil!

  • Gaspatxo de maduixes
    Veure vídeo

    Gaspatxo de maduixes

    Hi va haver una sopa que a l'estiu va esdevenir amanida. Es diu gaspatxo i és un plat supertradicional, refrescant, saludable i saborós. A més, aprofitarem la breu estació de les maduixes per a donar-hi un punt una mica diferent. Fem un gaspatxo de maduixes.

    Hi va haver una sopa que a l'estiu va esdevenir amanida. Es diu gaspatxo i és un plat supertradicional, refrescant, saludable i saborós. A més, aprofitarem la breu estació de les maduixes per a donar-hi un punt una mica diferent. Fem un gaspatxo de maduixes.

  • Sablé d'anxova amb escalivada
    Veure vídeo

    Sablé d'anxova amb escalivada

    Si voleu sofisticar una torrada amb escalivada, aquesta és la solució: un sablé d'anxoves amb escalivada

    Si voleu sofisticar una torrada amb escalivada, aquesta és la solució: un sablé d'anxoves amb escalivada

  • Amanida de macarrons i bonítol
    Veure vídeo

    Amanida de macarrons i bonítol

    L'amanida de pasta amb bonítol és un dels plats que més cau als pícnics i tàpers. Avui, farem una mena d'homenatge a aquest plat per a excursions, però en comptes de tirar del bonítol en llauna, en curarem un de fresc.

    L'amanida de pasta amb bonítol és un dels plats que més cau als pícnics i tàpers. Avui, farem una mena d'homenatge a aquest plat per a excursions, però en comptes de tirar del bonítol en llauna, en curarem un de fresc.

  • Hamburguesa de pota blava
    Veure vídeo

    Hamburguesa de pota blava

    Amb una polleta pota blava, espàrrecs blancs, tomàquet violeta i poca cosa més, fem una hamburguesa de proximitat per llepar-se'n els dits.

    Amb una polleta pota blava, espàrrecs blancs, tomàquet violeta i poca cosa més, fem una hamburguesa de proximitat per llepar-se'n els dits.

  • Amanida de quinoa i fruites
    Veure vídeo

    Amanida de quinoa i fruites

    Avui us proposem una amanida ben fresca fugint de les típiques de patates o pasta. La protagonista serà la quinoa de tres colors i anirà ben acompanyada de prunes i nespres.

    Avui us proposem una amanida ben fresca fugint de les típiques de patates o pasta. La protagonista serà la quinoa de tres colors i anirà ben acompanyada de prunes i nespres.

Anar al contingut