• Bacallà amb galetes de patata
    Veure vídeo

    Bacallà amb galetes de patata

    Tenim un morro de bacallà espectacular i el confitarem amb verdures. A més, farem unes galetes de patata per acompanyar.

    Tenim un morro de bacallà espectacular i el confitarem amb verdures. A més, farem unes galetes de patata per acompanyar.

  • Carxofes arrebossades amb almadroc
    Veure vídeo

    Carxofes arrebossades amb almadroc

    L'almadroc és una de les salses més antigues de la cuina mediterrània. Avui el fem servir per a sucar-hi unes carxofes.

    L'almadroc és una de les salses més antigues de la cuina mediterrània. Avui el fem servir per a sucar-hi unes carxofes.

  • Encenalls de Sant Josep
    Veure vídeo

    Encenalls de Sant Josep

    Per Sant Josep hi ha qui fa falles i traques amb petards i també hi ha qui es decanta per unes postres delicioses: els encenalls de Sant Josep. Avui en farem uns quants banyats amb diferents xocolates.

    Per Sant Josep hi ha qui fa falles i traques amb petards i també hi ha qui es decanta per unes postres delicioses: els encenalls de Sant Josep. Avui en farem uns quants banyats amb diferents xocolates.

  • Pebrots farcits i pinya rostida
    Veure vídeo

    Pebrots farcits i pinya rostida

    Els pebrots farcits són un clàssic que sempre triomfa. Avui els hem triat del piquillo i els farcirem d'una pasta molt saborosa. I de postres, farem una pinya rostida amb caramel.

    Els pebrots farcits són un clàssic que sempre triomfa. Avui els hem triat del piquillo i els farcirem d'una pasta molt saborosa. I de postres, farem una pinya rostida amb caramel.

  • Quiche de cansalada i bolets
    Veure vídeo

    Quiche de cansalada i bolets

    La recepta d'avui es pot menjar tant freda com calenta, és ideal per compartir i es pot portar en un pícnic. Fem una quiche de cansalada i bolets.

    La recepta d'avui es pot menjar tant freda com calenta, és ideal per compartir i es pot portar en un pícnic. Fem una quiche de cansalada i bolets.

  • Tonyina marinada amb escalivada
    Veure vídeo

    Tonyina marinada amb escalivada

    Marinem una tonyina i l'acompanyem d'escalivada per fer la nostra versió de l'entrepà de tonyina amb pebrots i olives.

    Marinem una tonyina i l'acompanyem d'escalivada per fer la nostra versió de l'entrepà de tonyina amb pebrots i olives.

  • Mandonguilles amb bolets
    Veure vídeo

    Mandonguilles amb bolets

    Unes mandonguilles ben saboroses amb botifarra del perol i avui acompanyades de camagrocs.

    Unes mandonguilles ben saboroses amb botifarra del perol i avui acompanyades de camagrocs.

  • Brioix amb trossos de xocolata
    Veure vídeo

    Brioix amb trossos de xocolata

    El berenar d'avui és perfecte per deixar-lo enmig de la taula i que tothom vagi pessigant-ne un tros. Ah, i porta xocolata!

    El berenar d'avui és perfecte per deixar-lo enmig de la taula i que tothom vagi pessigant-ne un tros. Ah, i porta xocolata!

  • Blinis de patata amb salmó i tiramisú pim-pam
    Veure vídeo

    Blinis de patata amb salmó i tiramisú pim-pam

    Viatgem a Rússia per fer uns blinis que decorarem amb salmó fumat i després farem un salt a Itàlia per preparar un tiramisú que no ens durà gens de feina.

    Viatgem a Rússia per fer uns blinis que decorarem amb salmó fumat i després farem un salt a Itàlia per preparar un tiramisú que no ens durà gens de feina.

  • Llobarro amb espinacs i api-rave
    Veure vídeo

    Llobarro amb espinacs i api-rave

    Avui fem una d'aquelles receptes que heu de fer el dia que tingueu convidats i us hi vulgueu lluir una mica. Fem llobarro amb espinacs i api-rave.

    Avui fem una d'aquelles receptes que heu de fer el dia que tingueu convidats i us hi vulgueu lluir una mica. Fem llobarro amb espinacs i api-rave.

  • Bunyols de nous i pernil
    Veure vídeo

    Bunyols de nous i pernil

    Marc Ribas fa uns bunyols gustosos i amb un crec-crec saludable.

    Marc Ribas fa uns bunyols gustosos i amb un crec-crec saludable.

  • Truita d'espigalls
    Veure vídeo

    Truita d'espigalls

    Avui farem una truita amb unes verdures que són molt nostres, sobretot es fan al Garraf i al Vallès: els espigalls.

    Avui farem una truita amb unes verdures que són molt nostres, sobretot es fan al Garraf i al Vallès: els espigalls.

  • Crema de xocolata amb taronja
    Veure vídeo

    Crema de xocolata amb taronja

    La Gessamí Caramés fa unes postres perfectes per a quan tenim convidats a casa: una crema refinada i aromàtica; és difícil resistir-nos-hi.

    La Gessamí Caramés fa unes postres perfectes per a quan tenim convidats a casa: una crema refinada i aromàtica; és difícil resistir-nos-hi.

  • Salmó amb salsa de parmesà i pakores
    Veure vídeo

    Salmó amb salsa de parmesà i pakores

    El forn és un gran aliat per cuinar el salmó d'avui, que acompanyarem d'una salsa amb molt de sabor. I també farem uns bunyols especials i especiats.

    El forn és un gran aliat per cuinar el salmó d'avui, que acompanyarem d'una salsa amb molt de sabor. I també farem uns bunyols especials i especiats.

  • Aletes de pollastre amb romesco
    Veure vídeo

    Aletes de pollastre amb romesco

    Avui us proposem una recepta d'aquelles de vici, de posar-se davant la tele un divendres a la nit i no deixar de menjar: fem aletes de pollastre amb romesco.

    Avui us proposem una recepta d'aquelles de vici, de posar-se davant la tele un divendres a la nit i no deixar de menjar: fem aletes de pollastre amb romesco.

Anar al contingut