Bacallà amb galetes de patata
Tenim un morro de bacallà espectacular i el confitarem amb verdures. A més, farem unes galetes de patata per acompanyar.
Tenim un morro de bacallà espectacular i el confitarem amb verdures. A més, farem unes galetes de patata per acompanyar.
Carxofes arrebossades amb almadroc
L'almadroc és una de les salses més antigues de la cuina mediterrània. Avui el fem servir per a sucar-hi unes carxofes.
L'almadroc és una de les salses més antigues de la cuina mediterrània. Avui el fem servir per a sucar-hi unes carxofes.
Encenalls de Sant Josep
Per Sant Josep hi ha qui fa falles i traques amb petards i també hi ha qui es decanta per unes postres delicioses: els encenalls de Sant Josep. Avui en farem uns quants banyats amb diferents xocolates.
Per Sant Josep hi ha qui fa falles i traques amb petards i també hi ha qui es decanta per unes postres delicioses: els encenalls de Sant Josep. Avui en farem uns quants banyats amb diferents xocolates.
Pebrots farcits i pinya rostida
Els pebrots farcits són un clàssic que sempre triomfa. Avui els hem triat del piquillo i els farcirem d'una pasta molt saborosa. I de postres, farem una pinya rostida amb caramel.
Els pebrots farcits són un clàssic que sempre triomfa. Avui els hem triat del piquillo i els farcirem d'una pasta molt saborosa. I de postres, farem una pinya rostida amb caramel.
Quiche de cansalada i bolets
La recepta d'avui es pot menjar tant freda com calenta, és ideal per compartir i es pot portar en un pícnic. Fem una quiche de cansalada i bolets.
La recepta d'avui es pot menjar tant freda com calenta, és ideal per compartir i es pot portar en un pícnic. Fem una quiche de cansalada i bolets.
Tonyina marinada amb escalivada
Marinem una tonyina i l'acompanyem d'escalivada per fer la nostra versió de l'entrepà de tonyina amb pebrots i olives.
Marinem una tonyina i l'acompanyem d'escalivada per fer la nostra versió de l'entrepà de tonyina amb pebrots i olives.
Mandonguilles amb bolets
Unes mandonguilles ben saboroses amb botifarra del perol i avui acompanyades de camagrocs.
Unes mandonguilles ben saboroses amb botifarra del perol i avui acompanyades de camagrocs.
Brioix amb trossos de xocolata
El berenar d'avui és perfecte per deixar-lo enmig de la taula i que tothom vagi pessigant-ne un tros. Ah, i porta xocolata!
El berenar d'avui és perfecte per deixar-lo enmig de la taula i que tothom vagi pessigant-ne un tros. Ah, i porta xocolata!
Blinis de patata amb salmó i tiramisú pim-pam
Viatgem a Rússia per fer uns blinis que decorarem amb salmó fumat i després farem un salt a Itàlia per preparar un tiramisú que no ens durà gens de feina.
Viatgem a Rússia per fer uns blinis que decorarem amb salmó fumat i després farem un salt a Itàlia per preparar un tiramisú que no ens durà gens de feina.
Llobarro amb espinacs i api-rave
Avui fem una d'aquelles receptes que heu de fer el dia que tingueu convidats i us hi vulgueu lluir una mica. Fem llobarro amb espinacs i api-rave.
Avui fem una d'aquelles receptes que heu de fer el dia que tingueu convidats i us hi vulgueu lluir una mica. Fem llobarro amb espinacs i api-rave.
Bunyols de nous i pernil
Marc Ribas fa uns bunyols gustosos i amb un crec-crec saludable.
Marc Ribas fa uns bunyols gustosos i amb un crec-crec saludable.
Truita d'espigalls
Avui farem una truita amb unes verdures que són molt nostres, sobretot es fan al Garraf i al Vallès: els espigalls.
Avui farem una truita amb unes verdures que són molt nostres, sobretot es fan al Garraf i al Vallès: els espigalls.
Crema de xocolata amb taronja
La Gessamí Caramés fa unes postres perfectes per a quan tenim convidats a casa: una crema refinada i aromàtica; és difícil resistir-nos-hi.
La Gessamí Caramés fa unes postres perfectes per a quan tenim convidats a casa: una crema refinada i aromàtica; és difícil resistir-nos-hi.
Salmó amb salsa de parmesà i pakores
El forn és un gran aliat per cuinar el salmó d'avui, que acompanyarem d'una salsa amb molt de sabor. I també farem uns bunyols especials i especiats.
El forn és un gran aliat per cuinar el salmó d'avui, que acompanyarem d'una salsa amb molt de sabor. I també farem uns bunyols especials i especiats.
Aletes de pollastre amb romesco
Avui us proposem una recepta d'aquelles de vici, de posar-se davant la tele un divendres a la nit i no deixar de menjar: fem aletes de pollastre amb romesco.
Avui us proposem una recepta d'aquelles de vici, de posar-se davant la tele un divendres a la nit i no deixar de menjar: fem aletes de pollastre amb romesco.