• Crep de xantillí de coco
    Veure vídeo

    Crep de xantillí de coco

    A França tenen el dia de la crep, és el mateix dia que la Candelera, però a nosaltres les creps ens encanten i no podem menjar-ne un sol dia a l'any. Avui les fem amb un xantillí de coco.

    A França tenen el dia de la crep, és el mateix dia que la Candelera, però a nosaltres les creps ens encanten i no podem menjar-ne un sol dia a l'any. Avui les fem amb un xantillí de coco.

  • Hummus de mongeta amb coliflor
    Veure vídeo

    Hummus de mongeta amb coliflor

    Avui cuinem mongeta del ganxet. Però no acompanyarà una carn o en farem un empedrat. Avui en farem hummus amb una alternativa a la tahina i amb un caviar de coliflor groga.

    Avui cuinem mongeta del ganxet. Però no acompanyarà una carn o en farem un empedrat. Avui en farem hummus amb una alternativa a la tahina i amb un caviar de coliflor groga.

  • Crema de porro amb formatge blau
    Veure vídeo

    Crema de porro amb formatge blau

    Barregem dos sabors molt diferenciats, el dels porros i el del formatge blau, en una crema rematada amb gallina esfilagarsada.

    Barregem dos sabors molt diferenciats, el dels porros i el del formatge blau, en una crema rematada amb gallina esfilagarsada.

  • Pastís d'endívies
    Veure vídeo

    Pastís d'endívies

    Les endívies amb formatge blau són un clàssic de la gastronomia francesa i durant els anys 80 es van fer molt populars arreu. Avui fem una versió d'aquest plat amb un pastís d'endívies tipus quiche.

    Les endívies amb formatge blau són un clàssic de la gastronomia francesa i durant els anys 80 es van fer molt populars arreu. Avui fem una versió d'aquest plat amb un pastís d'endívies tipus quiche.

  • Pastís de préssec
    Veure vídeo

    Pastís de préssec

    Un pastís en què el préssec, en aquest cas en almívar, agafa tot el protagonisme com a cor d'un pessic deliciós. Recepta elaborada però sense gaires complicacions.

    Un pastís en què el préssec, en aquest cas en almívar, agafa tot el protagonisme com a cor d'un pessic deliciós. Recepta elaborada però sense gaires complicacions.

  • Arròs de calamar i cols de brussel.les
    Veure vídeo

    Arròs de calamar i cols de brussel.les

    Marc Ribas fa un arròs mar i muntanya, torradet per sobre i meloset per sota, perfecte per a un dia de festa.

    Marc Ribas fa un arròs mar i muntanya, torradet per sobre i meloset per sota, perfecte per a un dia de festa.

  • LLobarro farcit de bolets
    Veure vídeo

    LLobarro farcit de bolets

    Barregem el gust del mar amb el de la terra farcint llobarros amb una barreja de bolets.

    Barregem el gust del mar amb el de la terra farcint llobarros amb una barreja de bolets.

  • Jarret estofat amb patates
    Veure vídeo

    Jarret estofat amb patates

    Diem que del porc s'aprofita tot, però aquesta dita és extrapolable a tots els animals. Hem de mirar de menjar els talls de carn menys coneguts i aprofitar-ho tot de la vedella o del xai. Avui fem un jarret amb tendons de vaca, combinem una carn noble amb un menut i d'aquesta manera demostrem que de la vaca també s'aprofita tot.

    Diem que del porc s'aprofita tot, però aquesta dita és extrapolable a tots els animals. Hem de mirar de menjar els talls de carn menys coneguts i aprofitar-ho tot de la vedella o del xai. Avui fem un jarret amb tendons de vaca, combinem una carn noble amb un menut i d'aquesta manera demostrem que de la vaca també s'aprofita tot.

  • "Arepas" de pintada i curri
    Veure vídeo

    "Arepas" de pintada i curri

    Les "arepas" són els panets de blat de moro que es mengen a Colòmbia i Veneçuela. La pintada és una gallina negra amb puntets blancs, que va arribar a Catalunya des de l'Àfrica subsahariana, i el curri verd és una pasta a base de llet de coco i un munt d'espècies i xilis típic de Tailàndia. Amb la recepta d'avui, fem la volta al món.

    Les "arepas" són els panets de blat de moro que es mengen a Colòmbia i Veneçuela. La pintada és una gallina negra amb puntets blancs, que va arribar a Catalunya des de l'Àfrica subsahariana, i el curri verd és una pasta a base de llet de coco i un munt d'espècies i xilis típic de Tailàndia. Amb la recepta d'avui, fem la volta al món.

  • Coca d'anís
    Veure vídeo

    Coca d'anís

    La matafaluga és una planta molt típica de la Mediterrània. Es fa servir per a postres i per fer-ne un licor, l'anís, que en aquest cas, també el farem servir. Fem una coca d'anís.

    La matafaluga és una planta molt típica de la Mediterrània. Es fa servir per a postres i per fer-ne un licor, l'anís, que en aquest cas, també el farem servir. Fem una coca d'anís.

  • Amanida de patata i pollastre
    Veure vídeo

    Amanida de patata i pollastre

    L'amanida de patata és un dels recursos més habituals als pícnics o a les barbacoes. Si hi posem una mica de proteïna animal, ho acabarem de convertir en un plat únic fabulós, que també podrem portar a l'oficina.

    L'amanida de patata és un dels recursos més habituals als pícnics o a les barbacoes. Si hi posem una mica de proteïna animal, ho acabarem de convertir en un plat únic fabulós, que també podrem portar a l'oficina.

  • Emperador especiat
    Veure vídeo

    Emperador especiat

    Per enriquir el gust de l'emperador el marinem amb diferents espècies i l'acompanyem amb un puré de patates.

    Per enriquir el gust de l'emperador el marinem amb diferents espècies i l'acompanyem amb un puré de patates.

  • Porros amb salsa de bolets
    Veure vídeo

    Porros amb salsa de bolets

    Reivindiquem la brasa per fer verdures i a més per fer una verdura que poques vegades té un paper important. Fem uns porros a la barbacoa.

    Reivindiquem la brasa per fer verdures i a més per fer una verdura que poques vegades té un paper important. Fem uns porros a la barbacoa.

  • Sardines amb gavardina
    Veure vídeo

    Sardines amb gavardina

    Normalment es fan amb gavardina les gambes, però també es poden fer sardines.

    Normalment es fan amb gavardina les gambes, però també es poden fer sardines.

  • Pera amb crema de formatge
    Veure vídeo

Anar al contingut