• Galetes de músic
    Veure vídeo

    Galetes de músic

    En diuen grana de capellà o postres de músic. És una col·lecció de fruita seca que sovint s'acompanya d'una mica de moscatell. Avui ho transformarem en una galeta.

    En diuen grana de capellà o postres de músic. És una col·lecció de fruita seca que sovint s'acompanya d'una mica de moscatell. Avui ho transformarem en una galeta.

  • Espaguetis amb cloïsses i maduixes al pebre
    Veure vídeo

    Espaguetis amb cloïsses i maduixes al pebre

    Avui us ensenyarem a coure uns espaguetis amb cloïsses amb una tècnica que va popularitzar el xef Ferran Adrià i que us sorprendrà. També us proposem una manera ben diferent de menjar maduixes. No serà ni amb nata, ni amb suc de taronja... les farem amb pebre!

    Avui us ensenyarem a coure uns espaguetis amb cloïsses amb una tècnica que va popularitzar el xef Ferran Adrià i que us sorprendrà. També us proposem una manera ben diferent de menjar maduixes. No serà ni amb nata, ni amb suc de taronja... les farem amb pebre!

  • Onglet amb salsa de rave picant
    Veure vídeo

    Onglet amb salsa de rave picant

    L'onglet és com el "secret" de la vedella. Una carn molt gustosa i melosa alhora. Avui la fem amb rave picant.

    L'onglet és com el "secret" de la vedella. Una carn molt gustosa i melosa alhora. Avui la fem amb rave picant.

  • Guisat de mongetes i beguda de xia
    Veure vídeo

    Guisat de mongetes i beguda de xia

    Hem de menjar llegums. I les de pot són una solució ben fàcil si no tens temps o prou previsió. Avui les fem amb cansalada i xoriço. A més, acabem el programa amb una beguda de mango i xia.

    Hem de menjar llegums. I les de pot són una solució ben fàcil si no tens temps o prou previsió. Avui les fem amb cansalada i xoriço. A més, acabem el programa amb una beguda de mango i xia.

  • Pasta amb salsa aurora
    Veure vídeo

    Pasta amb salsa aurora

    La salsa aurora és una salsa que acompanya molt bé un plat de pasta, però també la pots utilitzar per a un peix o un pollastre .

    La salsa aurora és una salsa que acompanya molt bé un plat de pasta, però també la pots utilitzar per a un peix o un pollastre .

  • Pancakes amb toffee de moca
    Veure vídeo

    Pancakes amb toffee de moca

    Ja sabem que la base dels pancakes són la farina, els ous, la llet i la mantega, però avui ens saltarem alguna de les lleis del pancakes perquè en farem uns a base de fruita, concretament de plàtans. A més a més, us ensenyarem a fer un toffee de moca per tirar-lo pel damunt.

    Ja sabem que la base dels pancakes són la farina, els ous, la llet i la mantega, però avui ens saltarem alguna de les lleis del pancakes perquè en farem uns a base de fruita, concretament de plàtans. A més a més, us ensenyarem a fer un toffee de moca per tirar-lo pel damunt.

  • Bol asiàtic i copa de iogurt
    Veure vídeo

    Bol asiàtic i copa de iogurt

    El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.

    El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.

  • Col al forn
    Veure vídeo

    Col al forn

    Avui prepararem una nova manera de presentar la col arrissada, que us la farà entrar pels ulls. En farem uns farcellets que amanirem amb un oli sofregit amb pebre, safrà, llorer, vinagre i vermut.

    Avui prepararem una nova manera de presentar la col arrissada, que us la farà entrar pels ulls. En farem uns farcellets que amanirem amb un oli sofregit amb pebre, safrà, llorer, vinagre i vermut.

  • Faves amb botifarra i batut de xocolata i nous
    Veure vídeo

    Faves amb botifarra i batut de xocolata i nous

    L'Arnau París fa dues receptes d'inspiració tradicional, però versionades i amb sorpresa inclosa.

    L'Arnau París fa dues receptes d'inspiració tradicional, però versionades i amb sorpresa inclosa.

  • Tatin de pebrots del piquillo
    Veure vídeo

    Tatin de pebrots del piquillo

    Diuen que el pastís Tatin va ser fruit d'un error, quan les germanes Tatin que el cuinaven es van adonar que havien posat les pomes al forn sense la massa. El que van fer va ser afegir-hi després la massa per sobre, i el plat va triomfar tant que ara porta el seu cognom. Doncs nosaltres avui farem un Tatin de pebrots.

    Diuen que el pastís Tatin va ser fruit d'un error, quan les germanes Tatin que el cuinaven es van adonar que havien posat les pomes al forn sense la massa. El que van fer va ser afegir-hi després la massa per sobre, i el plat va triomfar tant que ara porta el seu cognom. Doncs nosaltres avui farem un Tatin de pebrots.

  • Tap de whisky
    Veure vídeo

    Tap de whisky

    Una recepta ben dolça i amb una forma ben original. Uns pans de pessic amb forma de tap, ben flonjos i amarats d'un almívar amb un toc especial.

    Una recepta ben dolça i amb una forma ben original. Uns pans de pessic amb forma de tap, ben flonjos i amarats d'un almívar amb un toc especial.

  • Crema de pèsols i amanida de cigrons
    Veure vídeo

    Crema de pèsols i amanida de cigrons

    Els llegums han de salvar el món perquè és una manera molt econòmica -per al medi ambient i per a la nostra economia- de menjar proteïnes.

    Els llegums han de salvar el món perquè és una manera molt econòmica -per al medi ambient i per a la nostra economia- de menjar proteïnes.

  • Nachos amb formatge
    Veure vídeo

    Nachos amb formatge

    Avui cuinem un dels plats estrella de la cuina tex-mex i que és ideal per compartir. Fem la nostra versió dels nachos amb formatge.

    Avui cuinem un dels plats estrella de la cuina tex-mex i que és ideal per compartir. Fem la nostra versió dels nachos amb formatge.

  • Amanida amb dàtils i minicroissants sense gluten
    Veure vídeo

    Amanida amb dàtils i minicroissants sense gluten

    Les amanides són saludables tot l'any, però avui us en proposem una amb un ingredient que ens la farà original, amb un puntet dolç: el dàtil. A més a més, us ensenyem a fer uns minicroissants sense gluten que cobrirem de diferents xocolates.

    Les amanides són saludables tot l'any, però avui us en proposem una amb un ingredient que ens la farà original, amb un puntet dolç: el dàtil. A més a més, us ensenyem a fer uns minicroissants sense gluten que cobrirem de diferents xocolates.

  • Albergínia arrebossada sense gluten
    Veure vídeo

    Albergínia arrebossada sense gluten

    L'albergínia ens la van portar els àrabs i aquesta recepta, segurament, també. La farem fregida amb mel .

    L'albergínia ens la van portar els àrabs i aquesta recepta, segurament, també. La farem fregida amb mel .

Anar al contingut