Brownie de xocolata negra
Hi ha unes postres que tenen el poder d'obrir-vos un foradet a l'estómac quan ja no us hi cabria ni un gra d'arròs. Sabeu quines són? Doncs el brownie de xocolata negra, esclar. Nosaltres el farem amb farina d'arròs i serà apte per a celíacs.
Hi ha unes postres que tenen el poder d'obrir-vos un foradet a l'estómac quan ja no us hi cabria ni un gra d'arròs. Sabeu quines són? Doncs el brownie de xocolata negra, esclar. Nosaltres el farem amb farina d'arròs i serà apte per a celíacs.
Crema d'espàrrecs
Hi ha verdures que tenen una personalitat molt marcada, les carxofes, els espàrrecs. Avui fem crema d'espàrrecs verds amb base de mongetes, en comptes de patata.
Hi ha verdures que tenen una personalitat molt marcada, les carxofes, els espàrrecs. Avui fem crema d'espàrrecs verds amb base de mongetes, en comptes de patata.
Quiche de pastrami
La quiche lorraine és un clàssic de la cuina francesa que ha travessat fronteres i ens ha omplert les taules de berenars, dinars i sopars. La que us proposem avui tindrà una massa cruixent perquè la fem amb nous i un ingredient per al farcit molt saborós: el pastrami.
La quiche lorraine és un clàssic de la cuina francesa que ha travessat fronteres i ens ha omplert les taules de berenars, dinars i sopars. La que us proposem avui tindrà una massa cruixent perquè la fem amb nous i un ingredient per al farcit molt saborós: el pastrami.
Espaguetis amb anxoves
Fer pasta a casa no és gens complicat. Només necessitareu una mica de temps i assaborireu uns espaguetis frescos, meleta de romer.
Fer pasta a casa no és gens complicat. Només necessitareu una mica de temps i assaborireu uns espaguetis frescos, meleta de romer.
Macedònia amb xocolata blanca
Farem una macedònia amb fruita fresca, aromàtica i de molts colors. Però ja sabeu com som, sempre ens agrada donar-hi el nostre toc personal, així que avui hi afegirem xocolata blanca.
Farem una macedònia amb fruita fresca, aromàtica i de molts colors. Però ja sabeu com som, sempre ens agrada donar-hi el nostre toc personal, així que avui hi afegirem xocolata blanca.
Amanida de vedella
Quan volem convertir una amanida en un plat únic, gairebé sempre ho fem amb tonyina, gall dindi o pollastre. Però i si hi posem vedella? Fem una amanida amb vedella
Quan volem convertir una amanida en un plat únic, gairebé sempre ho fem amb tonyina, gall dindi o pollastre. Però i si hi posem vedella? Fem una amanida amb vedella
Espàrrecs amb cansalada
Les receptes més senzilles poden ser les més saboroses. Fem uns espàrrecs amb cansalada que us sorprendran.
Les receptes més senzilles poden ser les més saboroses. Fem uns espàrrecs amb cansalada que us sorprendran.
Bonítol amb crema de ceba
El bonítol i la tonyina amb ceba són un clàssic de la gastronomia ibèrica, des de Cadis fins a Euskadi. Nosaltres avui fem la recepta amb bonítol i, la ceba, la farem en crema.
El bonítol i la tonyina amb ceba són un clàssic de la gastronomia ibèrica, des de Cadis fins a Euskadi. Nosaltres avui fem la recepta amb bonítol i, la ceba, la farem en crema.
Crema de carbassó rostit
La crema de carbassó és, possiblement, la crema de verdures més cuinada de casa nostra. Avui la farem amb cura per treure tot els sabors al carbassó. Fem una crema premium.
La crema de carbassó és, possiblement, la crema de verdures més cuinada de casa nostra. Avui la farem amb cura per treure tot els sabors al carbassó. Fem una crema premium.
Pessic sense gluten
Aquest pessic té ous, sucre, xocolata, però no té gluten. Amb farina d'arròs i midó de blat de moro fem unes postres esponjoses cobertes de glaça d'aranja.
Aquest pessic té ous, sucre, xocolata, però no té gluten. Amb farina d'arròs i midó de blat de moro fem unes postres esponjoses cobertes de glaça d'aranja.
Pebrots del piquillo farcits d'ànec
Us proposem un plat amb pebrots del piquillo. Els farcirem, però no serà ni amb bacallà ni amb marisc, serà amb confit d'ànec.
Us proposem un plat amb pebrots del piquillo. Els farcirem, però no serà ni amb bacallà ni amb marisc, serà amb confit d'ànec.
Papada cruixent amb allioli de nous
La papada de porc o cansalada del coll és una de les carns més gustoses que hi ha. I si l'acompanyem d'una de les nostres salses més bones, l'allioli, el plat ens sortirà rodó. Fem papada amb allioli de nous.
La papada de porc o cansalada del coll és una de les carns més gustoses que hi ha. I si l'acompanyem d'una de les nostres salses més bones, l'allioli, el plat ens sortirà rodó. Fem papada amb allioli de nous.
Macarrons amb bacallà esqueixat
Macarrons i bacallà són dos ingredients que trobareu en moltes receptes del "Cuines" per separat. Avui els unim.
Macarrons i bacallà són dos ingredients que trobareu en moltes receptes del "Cuines" per separat. Avui els unim.
Merenga coberta de xocolata
Unes postres per als amants de la xocolata.
Unes postres per als amants de la xocolata.
Porros al forn
Cebes, alls, calçots i porros formen part d'una família molt interessant. Avui ens centrem en els últims per fer un plat de verdures al forn.
Cebes, alls, calçots i porros formen part d'una família molt interessant. Avui ens centrem en els últims per fer un plat de verdures al forn.