• Sardines amb gavardina
    Veure vídeo

    Sardines amb gavardina

    Normalment es fan amb gavardina les gambes, però també es poden fer sardines.

    Normalment es fan amb gavardina les gambes, però també es poden fer sardines.

  • Pera amb crema de formatge
    Veure vídeo

  • Quiche de bolets
    Veure vídeo

    Quiche de bolets

    En la frontera entre el dolç i el salat tenim la nostra quiche de bolets.

    En la frontera entre el dolç i el salat tenim la nostra quiche de bolets.

  • Terrina de xai
    Veure vídeo

    Terrina de xai

    Fem xai d'una manera diferent, aprofitant els sabors de fruites com els dàtils i els tamarindes i rematant-ho amb un cuscús.

    Fem xai d'una manera diferent, aprofitant els sabors de fruites com els dàtils i els tamarindes i rematant-ho amb un cuscús.

  • Amanida d'alvocat i sardina fumada
    Veure vídeo

    Amanida d'alvocat i sardina fumada

    D'amanides n'hi ha de molts tipus, i avui fugim de la típica combinació d'enciam i tomàquet. Amb la sardina fumada i els alvocats us proposem una amanida amb sabor i refrescant.

    D'amanides n'hi ha de molts tipus, i avui fugim de la típica combinació d'enciam i tomàquet. Amb la sardina fumada i els alvocats us proposem una amanida amb sabor i refrescant.

  • Ossobuco de gall dindi
    Veure vídeo

    Ossobuco de gall dindi

    Fem un plat italià variant-ne alguns elements. El principal és que l'ossobuco és de gall dindi. Igualment deliciós.

    Fem un plat italià variant-ne alguns elements. El principal és que l'ossobuco és de gall dindi. Igualment deliciós.

  • Mousse amb pressegat
    Veure vídeo

    Mousse amb pressegat

    Una recepta fàcil, bona, dolça i fresca, per fer unes postres sense complicacions.

    Una recepta fàcil, bona, dolça i fresca, per fer unes postres sense complicacions.

  • Ànec amb raïm
    Veure vídeo

    Ànec amb raïm

    Comprar menjar preparat no té perquè ser dolent si es compra a un productor de confiança. Avui, partim d'unes cuixes d'ànec confitades, és a dir, que ja han estat cuites, per fer un ànec amb raïm.

    Comprar menjar preparat no té perquè ser dolent si es compra a un productor de confiança. Avui, partim d'unes cuixes d'ànec confitades, és a dir, que ja han estat cuites, per fer un ànec amb raïm.

  • Empedrat de llaunes
    Veure vídeo

    Empedrat de llaunes

    La mongeta del ganxet és boníssima i molt versàtil: la podríem amanir amb oli i sal, en podríem fer un hummus, o també fer-ne aquest empedrat, perfecte per dur a la carmanyola.

    La mongeta del ganxet és boníssima i molt versàtil: la podríem amanir amb oli i sal, en podríem fer un hummus, o també fer-ne aquest empedrat, perfecte per dur a la carmanyola.

  • Verat en escabetx picant
    Veure vídeo

    Verat en escabetx picant

    L'escabetx és una tradició mil·lenària a Catalunya que ja ve referenciada al "Llibre de Sent Soví", escrit al segle XIV. Tot i que els romans ja en feien versions similars, l'escabetx que ens ha arribat és d'influència àrab i persa. Avui fem un verat al vapor que acabarem de cuinar en escabetx.

    L'escabetx és una tradició mil·lenària a Catalunya que ja ve referenciada al "Llibre de Sent Soví", escrit al segle XIV. Tot i que els romans ja en feien versions similars, l'escabetx que ens ha arribat és d'influència àrab i persa. Avui fem un verat al vapor que acabarem de cuinar en escabetx.

  • Hamburguesa de vaca
    Veure vídeo

    Hamburguesa de vaca

    Fem una hamburguesa de diumenge, amb carn de vaca vella i un pa que també fem nosaltres.

    Fem una hamburguesa de diumenge, amb carn de vaca vella i un pa que també fem nosaltres.

  • Neules amb figa
    Veure vídeo

    Neules amb figa

    Tot i que les neules són habituals per Nadal, nosaltres les reivindiquem fora d'aquests dies i les fem farcint-les amb figa.

    Tot i que les neules són habituals per Nadal, nosaltres les reivindiquem fora d'aquests dies i les fem farcint-les amb figa.

  • Esqueixada de bacallà
    Veure vídeo

    Esqueixada de bacallà

    Les esqueixades són com els colors, cadascú té el seu favorit i cadascú les fa a la seva manera. Nosaltres optem per escalivar per accentuar el sabor torrat.

    Les esqueixades són com els colors, cadascú té el seu favorit i cadascú les fa a la seva manera. Nosaltres optem per escalivar per accentuar el sabor torrat.

  • Mandonguilles amb bolets
    Veure vídeo

    Mandonguilles amb bolets

    Cada amant de la cuina té la seva recepta infalible per fer mandonguilles amb bolets. Nosaltres també i la volem compartir amb vosaltres.

    Cada amant de la cuina té la seva recepta infalible per fer mandonguilles amb bolets. Nosaltres també i la volem compartir amb vosaltres.

  • Frit de pop
    Veure vídeo

    Frit de pop

    Fem un plat típic de Menorca, un frit de pop que reuneix la terra i el mar.

    Fem un plat típic de Menorca, un frit de pop que reuneix la terra i el mar.

Anar al contingut