Marc Ribas, Arnau París i Gessamí Caramés

Arnau París s'uneix al "Cuines" amb Marc Ribas i Gessamí Caramés

Plats senzills i ràpids per al dia a dia. És la proposta d'Arnau París, que comparteix els fogons del "Cuines" amb Marc Ribas i Gessamí Caramés

A partir del dilluns 23 de maig, l'Arnau París s'uneix a l'equip del "Cuines" (amb el Marc Ribas i la Gessamí Caramés) amb una proposta de receptes que anomena "pim-pam": plats senzills i ràpids per al dia a dia, d'aquells per a quan no hi ha temps, però es vol menjar bé. L'Arnau proposa receptes de coccions curtes i sense preparacions prèvies, perquè ningú tingui excusa per no entrar a la cuina.

Barceloní d'arrels lleidatanes, enamorat de la cuina i format al prestigiós Basque Culinary Center de Sant Sebastià, l'Arnau es va donar a conèixer al gran públic com a guanyador de la novena edició del talent show culinari "Masterchef".

Enèrgic i vital, l'Arnau es posa darrere els fogons amb ganes de passar-ho bé i de fer-ho passar bé a l'espectador. Però, sobretot, d'animar tothom a cuinar receptes a l'abast de tots els públics.

Anar al contingut