Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tu també vols saber on és la Sara Amat?

TV3 estrena "Cucut", un drama amb vocació de thriller

"Cucut" s'estrena a TV3. Aquesta sèrie de gènere thriller de cinc capítols és un spin-off de la pel·lícula "La vida de la Sara Amat". La guanyadora del Gaudí a millor actriu per "Libertad", Maria Morera, i Biel Rossell protagonitzen el film.

TV3 estrena "Cucut", un drama amb vocació de thriller, de cinc capítols de 45 minuts cada un, que pren la pel·lícula "La vida de la Sara Amat" com a punt de partida. Els actors Maria Morera, Gaudí a millor actriu per "Libertad", i Biel Rossell interpreten ara els personatges de Sara i Pep.

Per arrodonir l'estrena de la sèrie, TV3 emetrà, el diumenge 3 d'abril, a les 23.50, "La vida de la Sara Amat", adaptació de la novel·la de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi. La sèrie "Cucut" recupera el fil de la història un temps després del final de la pel·lícula i explica què passa amb els protagonistes principals.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i al poble no n'han tornat a tenir notícies. En Pep, que sempre n'ha estat enamorat, surt a buscar-la en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir de Trinquet. Malgrat que la Sara, adolescent i sola davant del món, s'enfronta a diversos perills, no pensa tornar mai més a casa. En Pep l'acompanya en la seva fugida amb la intenció de saber què amaga la Sara i com pot ajudar-la.  

Isona Passola és la productora executiva d'aquesta sèrie juntament amb Oriol Sala-Patau i Conxa Orea i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", és especialista en la direcció de nens i adolescents i repetirà en aquesta ocasió amb els joves protagonistes d'aquesta sèrie.?  

Maria Morera i Biel Rossell interpreten la Sara i en Pep
Maria Morera i Biel Rossell interpreten la Sara i en Pep

L'elenc el completen Marc Martínez (Teniente Fernando Antiagudo), Isaac Alcayde (Antoni Vidal), Jordi Figueras (Amat), Anna Sabaté (Carme), David Bagès (López), Joan Amargós (Rubio), Alba Florejachs (Magda), Àlvar Triay (Pintado), Carme Capdet (Padrina), Víctor Pi (Ramon), Oriol Cervera (Joan), Adrià Salazar (Pere), Paula Vicente (Glòria), Mariona Pagès (Amàlia), Judit Martín (Roser), Marc Solé (Adrià), Adrián Núñez (Toni), Guim Puig (David), Alicia Orozco (Teresa), Cristina Genebat (Madam), Roser Batalla (Lola) i Mar Pawlowsky (Romi)

Els pares de Sara Amat es defensen a l'entrada de casa seva
Els pares de Sara Amat es defensen a l'entrada de casa seva

Primer capítol

En Pep arriba a Trinquet per passar-hi les vacances de Setmana Santa. Fa dos anys que la Sara va desaparèixer. Coincidint amb la seva arribada al poble, apareix el cos sense vida d'una noia al bosc. Quan comença la investigació per esbrinar qui és la noia del bosc, el Pep, convençut que el cadàver no és el de la Sara, decideix marxar a buscar-la seguint la pista d'uns dibuixos.


"Cucut" és una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions, amb la participació de Televisió de Catalunya i La Xarxa, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut