Totes les històries tenen un començament...

"La vida sense la Sara Amat", el punt de partida de la nova sèrie de TV3 "Cucut"

La pel·lícula és l'origen de la trama de "Cucut", la nova sèrie de cinc capítols de TV3: la Sara Amat, una noia adolescent d'un poble de l'interior de Catalunya, desapareix sense deixar rastre

"La vida sense la Sara Amat" és una pel·lícula de Laura Jou sobre l'adolescència, el segrest i les desaparicions en un poble de l'interior de Catalunya dels anys 80.

Estiu. El Pep (13 anys) està completament enamorat d'una noia de la colla del poble dels seus avis, la Sara Amat (14 anys). Una nit d'estiu, la Sara desapareix sense deixar cap rastre. Al cap d'unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La noia li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que ell sap que el poble sencer està buscant la Sara, el Pep li diu que sí i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans de finals d'estiu.

La pel·lícula és una adaptació de la novel·la de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi.

Pep amaga a casa seva la Sara Amat
Pep amaga a casa seva la Sara Amat

Protagonitzada per Biel Rossell i Maria Morera, la història de la Sara es reprèn a "Cucut", la nova sèrie de TV3 que s'estrena aquest dilluns. Aquest spin off amb vocació de thriller, de cinc capítols de 45 minuts cada un, continua el fil de la història després del final de la pel·lícula, just en el seu punt més enigmàtic: "Què li va passar a la Sara?". L'actriu protagonista, Maria Morera ha guanyat el Gaudí a millor actriu per "Libertad" d'enguany.

La sèrie de TV3 'Cucut', l'spin off de 'La vida de la Sara Amat'
La sèrie de TV3 "Cucut", l'spin off de "La vida de la Sara Amat"
ARXIVAT A:
Tv3Sèries
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut