Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Estrena a TV3 i a la carta

Tu també vols saber on és la Sara? El primer capítol de "Cucut", ja disponible

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n'ha tornat a tenir notícia. En Pep, que sempre ha estat enamorat d'ella, surt a buscar-la en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir. La història, que pren com a punt de partida la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat", no deixarà ningú indiferent

Suspens, thriller i amor són els ingredients principals de "Cucut", la nova sèrie de la nit dels dilluns de TV3, protagonitzada per Maria Morera, Gaudí a la millor actriu per "Libertad", i Biel Rossell: la Sara i en Pep. Ella carrega un gran secret i ell, la innocència que intenta salvar, com sigui, el seu amor de joventut.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i al poble no n'han tornat a tenir notícies. En Pep, que sempre n'ha estat enamorat, surt a buscar-la en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir de Trinquet. Malgrat que la Sara, adolescent i sola davant del món, s'enfronta a diversos perills, no pensa tornar mai més a casa. En Pep l'acompanya en la seva fugida amb la intenció de saber què amaga la Sara i com pot ajudar-la.

Per què no te l'has de perdre?

 • Perquè és una producció on el misteri i la festa combinen perfectament amb una acció trepidant

"La sèrie explica tots els problemes que es pot trobar qualsevol criatura que s'escapa i fuig, embolicat amb thriller per no deixar escapar l'espectador. Passa durant una Setmana Santa en un poble i cada vegada es fa més fosca."

Isona Passola, productora executiva de la sèrie

 • Perquè no és una sèrie convencional

  Gravada en més de 12 localitats arreu de Catalunya, "Cucut" és una sèrie molt cinematogràfica i de molta qualitat, que compta amb una música i una fotografia excepcionals.

"El rodatge també ha estat un viatge amb molta exigència personal on sempre hem tingut referències de grans cineastes, com Clint Eastwood. És un thriller rural ambiciós i amb una gran feina dels actors, que han estat capaços d'expressar més del que hi ha més enllà dels guions."

Laura Jou, codirectora de la sèrie

 • Perquè els seus personatges no et deixaran indiferent

  En aquesta història, els personatges estan carregats d'una gran humanitat que fa que qualsevol de nosaltres ens hi puguem veure reflectits en algun moment.

  La Sara (Maria Morera), la protagonista de la sèrie, fuig d'un trauma que la persegueix i li nega la possibilitat de ser lliure. Busca trobar una nova vida, allunyada de tot allò que l'ha fet patir des de ben petita i sempre ha mantingut en secret. En la seva fugida l'acompanya en Pep (Biel Rossell). Enamorat d'ella des de fa anys, vol saber què amaga i com pot ajudar-la. Tots dos van protagonitzar la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat".
   

  "Estàvem molt contents amb la pel·lícula. I ens van dir, vindrà una sèrie, i va venir. Després ens deien, serà molt potent, i ho és. S'anaven creant expectatives i s'anaven complint, com que, quan veiéssim la sèrie acabada fliparíem, i hem flipat. I s'han aconseguit els objectius i no decebrà ningú."

  Biel Rossell

  Biel Rossell i Maria Morera, en una escena de la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat'
  Biel Rossell i Maria Morera, també van protagonitzar la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat"

  L'Antoni Vidal (Isaac Alcayde), és l'alcalde i poderós terratinent de Trinquet. Té 49 anys i una família estable, amb la seva dona, Magda, i el seu fill, Cristian. Amb tot, amaga uns quants secrets: "el meu personatge representa el poder i els secrets sota les màscares que portem tots".
 • Antonio Vidal, terratinentde Trinquet, interpetat per Isaac Alcaide
  Antoni Vidal, terratinent de Trinquet, interpretat per Isaac Alcayde

  El tinent Monteagudo (Marc Martínez) arriba al poble de Trinquet per investigar l'aparició d'un cadàver al bosc i la desaparició de la Sara i el Pep. És un home ferm, amb molt de caràcter i a qui és difícil passar-li la mà per la cara.
   

  "Cucut" és com un western de la gent gran i una road movie dels joves. Una història molt bèstia sobre l'entrada dels adolescents al món sovint podrit dels adults. Hi ha color, hi ha llum, però és imprescindible llegir per sota de tot això, perquè hi passen coses que són d'imprescindible revisió per a la societat."

  Marc Martínez

  Marc Martínez és el tinent Fernando Montegudo  
  Marc Martínez és el tinent Fernando Monteagudo

  L'Amat (Jordi Figueras) és el pare de la Sara i el marit de la Carme. Té una vida molt complicada, sobretot des que la Sara va fugir del poble. La pèrdua de la seva filla el fa patir més que a ningú.

  La mare de la Sara i la dona de l'Amat és la Carme (Anna Sabaté), una dona esquerpa i tossuda, que fa anys que és manipulada pel Vidal, amb qui comparteix un dels seus secrets. "És una dona complexa, dura, freda que va en contra del tòpic que una mare ha de lluitar i patir per una filla per sobre de tot."
   
  L'Amat (Jordi Figueras) i la Carme (Anna Sabaté) són els pares de la Sara, a 'Cucut'
  L'Amat (Jordi Figueras) i la Carme (Anna Sabaté) són els pares de la Sara, a "Cucut"

  També hi jugaran un paper important en Rubio i en López (David Bagés i Joan Amargós), la parella de guàrdies civils encarregats de seguir les pistes d'en Pep i la Sara en la seva fugida.
   
  Joan Amargós i David Bagés són Rubio i López
  Joan Amargós i David Bagés són Rubio i López

 • Perquè t'enganxaràs a la trama des del primer moment

  En total, la sèrie consta de cinc capítols, de 45 minuts, on cada detall juga un paper molt important. Els moments de suspens hi són presents des del primer episodi i la trama que es va desenvolupant demanarà tota la nostra atenció per tal de poder anar trobant les diferents pistes que ens ajudaran a saber què va passar amb la Sara. Cada detall té un sentit. I cada final de capítol ens deixarà amb les ganes de veure el següent.

"Cucut" és una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions, amb la participació de Televisió de Catalunya i La Xarxa, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

ARXIVAT A:
Tv3Sèries
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut