Maria Morera i Biel Rosell, protagonistes de la sèrie
Maria Morera i Biel Rosell, protagonistes de la sèrie
Un thriller amb un rerefons obscur

Arrenca el rodatge de la nova sèrie de ficció sobre la desaparició de la Sara Amat

La Sara va desaparèixer del poble fa dos anys. En Pep, que sempre ha estat enamorat d'ella, surt a buscar-la. Què va passar amb la Sara? Així comença la nova sèrie, amb la col·laboració de TV3

Sant Feliu de Codines acull una part del rodatge de la nova sèrie de TV3. Un espai en què es produeix la gran catarsi en la qual es revelaran els grans secrets d'aquesta ficció, un thriller que resol molts dels interrogants que va deixar "La vida sense la Sara Amat".

La sèrie pren com a punt de partida el llargmetratge "La vida sense la Sara Amat". Dirigit per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago, la història comença un temps després de quan acaba la pel·lícula i explica què passa amb els personatges principals.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n'ha tornat a tenir notícia. En Pep, que sempre s'ha sentit atret per ella, surt a buscar-la en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir del poble. Què va passar amb la Sara? On és? Per què no vol tornar? Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l'amor, però amb un rerefons d'allò més tràgic.

La Maria Morera i Biel Rosell es tornen a ficar de nou en la pell de la Sara i en Pep, els protagonistes de la història, Dos joves protagonistes per a un thriller dur amb molta profunditat que està ambientat en els 80. Comparteixen el cartell amb

Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagès, Joan Amargós i Alba Florejachs, que completen el repartiment principal de la sèrie.

Jordi Figueras, interpreta Amat, el pare de la Sara Amat.
Jordi Figueras, interpreta Amat, el pare de la Sara Amat.

És la primera vegada que Isona Passola produeix una sèrie i en aquest cas, està escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac SastreMateu Adrover i Júlia PratsLaura Jou és especialista en la direcció de nens i adolescents. Ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", i repetirà en aquesta ocasió amb els joves protagonistes d'aquesta sèrie. El rodatge, que ja ha començat, durarà fins a mitjans de juny i comptarà amb localitzacions arreu de Catalunya incloent-hi el Gironès (Besalú, Olot), el Ripollès (Camprodon), Catalunya Central i el Vallès Occidental (Cerdanyola del Vallès).

La sèrie és una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i La Xarxa, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut