Carles Porta, sobre l'expo de "Crims" al Palau Robert: "Hi ha un munt de detalls"
Carles Porta, sobre l'expo de "Crims" al Palau Robert: "Hi ha un munt de detalls"
Una experiència immersiva al Palau Robert

Visitem l'exposició de "Crims" amb Carles Porta

Gaudeix de la mostra fins al 10 d'abril. Una expo que parla de víctimes, assassins i investigadors, i que recorre els millors moments de la història de "Crims"

D'èxit radiofònic a créixer a la televisió i consolidar-se amb diversos llibres. El fenomen de "Crims" no para d'ampliar-se, ara amb una exposició immersiva a l'univers del programa. La mostra, que es pot visitar al Palau Robert fins al 10 d'abril del 2023, repassa alguns dels millors moments i personatges de la història de "Crims" i ens obre la porta a la realitat i la reflexió sobre tot el que envolta la mort per posar llum a la foscor.

Ens hem colat a l'#ExpoCrims per viure aquesta experiència física i interactiva i comprendre els secrets més ocults de la ment humana a través de diferents casos reals tractats en el programa de true crime.

 

 

 

"Crims, l'exposició" proposa un recorregut pels crims més rellevants de la història recent i transporta els visitants des de l'horror de l'assassinat i el patiment de les víctimes i el seu entorn fins a la fascinació per la justícia. La investigació aporta la llum que revela la realitat i permet conèixer el que queda amagat en l'obscuritat de la ignorància.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut