Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Nou format: Carles Porta surt de l'estudi

Un testimoni en primera persona, a "Crims": El cas de Jordi Comas

Carles Porta deixa l'estudi de ràdio per conversar amb Carme Hospital i reviure amb ella què va passar passar aquella nit que li va canviar la vida per sempre. 

El segon cas de "Crims" d'aquesta temporada és el de Jordi Comas, i es desenvolupa durant tres setmanes. El primer capítol és una proposta diferent. Carles Porta surt de l'estudi de ràdio des d'on presenta els casos per conversar amb Carme Hospital i deixar que sigui ella qui expliqui, en primera persona i al lloc dels fets, com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre. 


Primer episodi de Jordi Comas  

La nit del diumenge 18 de novembre del 2012, a Platja d'Aro, tres encaputxats entren a robar a casa del Jordi Comas, president de la patronal dels empresaris de Girona, i la seva dona, Carme Hospital, mentre es preparaven per mirar un debat electoral. Al Jordi Comas l'acaben matant de manera violenta. La Carme aconsegueix sobreviure i, en aquest capítol, explica en primera persona i al lloc dels fets com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre. 

 

 

 

 

Segon episodi de Jordi Comas

La Carme Hospital ha sortit viva d'un assalt terrible i d'un episodi dantesc que marcarà la seva vida per sempre. Els tres encaputxats que van entrar casa seva van matar el seu marit, president de la patronal gironina i una persona molt estimada a la Costa Brava. Els Mossos comencen una investigació per saber qui hi ha darrere del crim del Jordi Comas, una investigació que no serà gens fàcil.

 

 

La Carme només espera que es faci justícia i que la policia trobi aviat els culpables de l'assassinat del seu marit . 

 

 

La sèrie

El programa, que relata crims reals, va fer el salt a TV3 l'any 2020 amb la primera temporada i capítols molt recordats com "Brito i Picatoste". És un treball conjunt de la productora True Crime Factory, dirigida per Carles Porta, i Goroka, la productora que encapçala Guille Cascante.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut