• TV3

  Jordi Comas (part 2)

  La Carme Hospital ha aconseguit sobreviure a l'assalt de tres encaputxats a casa seva. Han matat el seu marit, president de la patronal gironina i una persona molt estimada a la Costa Brava.
  Els Mossos comencen una investigació per saber qui hi ha darrere del crim del Jordi Comas, una investigació que no serà gens fàcil.

 • TV3

  Manoli

  L'estiu del 2004, desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Quan reconstrueixen els seus últims moviments, els Mossos esbrinen que la nit que va desaparèixer, la Manoli havia quedat amb un home amb qui tenia una relació.

 • TV3

  Jordi Comas (part 3)

  Quan la investigació sembla que no avança, un testimoni es presenta al restaurant de la vídua del Jordi Comas dient que té informació sobre qui va idear el robatori. Un anònim i una trucada també seran clau per donar una empenta al cas. Es podran vincular els dos grups? I, sobretot, es podrà saber qui va cometre el crim?

 • TV3

  La iaia Anita (part 1)

  Una dona apareix apunyalada al terra de la cuina de casa seva el 17 de maig de l'any 2012 a Mataró. Quan els Mossos encara ho investiguen com un possible robatori violent, els alerten que hi ha una segona víctima en un altre pis de Mataró.

Anar al contingut