Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Crims": Cas Permanyer

La primera part del cas Permanyer, a "Crims"

La tarda del 27 de setembre del 2004, Anna Permanyer es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya. Entra a l'edifici, però no en torna a sortir. Anna Permanyer ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre del 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, a la confluència entre la Diagonal i l'avinguda de Sarrià, a Barcelona. L'Anna hi té llogat un pis de propietat seva i la llogatera també està interessada en la plaça d'aparcament i potser en el traster. Un cop entra a l'edifici, però no en torna a sortir. Anna Permanyer ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Tota la ciutat es veu colpida pel fet i es pregunta què s'amaga darrere la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no en tenen cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.

I després, "Brito i Picatoste" (capítol 2)
En el capítol 2, els Mossos i la Guàrdia Civil continuen rere la pista dels dos fugitius. Els mitjans comencen a publicar històries sobre la relació que tenen entre ells i l'ascendència –gairebé de líder espiritual– de Brito sobre Picatoste. Quan semblava que la tensió no podia créixer més, passa el que tothom temia que passés: els dos delinqüents topen amb una parella a Collserola i es desencadena la tragèdia.

"Crims", una sèrie de "true crime" dirigida i presentada per Carles Porta i creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut