Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La crònica negra catalana

Les desaparicions de Ca n'Amat, a "Crims"

El 25 de juliol del 2009, mentre tot Catalunya està pendent de com avança el foc a la zona d'Horta de Sant Joan, quatre persones desapareixen. Són dues parelles que conviuen en una mateixa casa, a la urbanització de Ca n'Amat.

El 25 de juliol del 2009, mentre tot Catalunya està pendent de com avança el foc a la zona d'Horta de Sant Joan, quatre persones desapareixen. Són dues parelles que conviuen en una mateixa casa, a la urbanització de Ca n'Amat, a Abrera, al Baix Llobregat. Ells, l'Hugo i l'Héctor, són germans. Els primers que troben a faltar són l'Hugo i la Xianzhi, són una parella molt activa i el cap de setmana sempre queden amb amics. Però el 25 de juliol no es presenten a cap de les seves cites. Passen els dies, amics i familiars es comencen a posar nerviosos quan la notícia arriba a la seva mare, que, immediatament, es trasllada a la urbanització i truca a la policia.

A l'interior de la casa tot està normal i cap veí ha sentit o vist res, però no hi ha ni rastre dels germans ni de les seves parelles. Què ha passat dins aquella casa?

I després, "El zelador d'Olot"

Quan el metge que feia el torn de matinada a les urgències de l'Hospital Sant Jaume d'Olot va veure unes taques a la boca d'una dona que acabava de morir, es va negar a signar l'acta de defunció. La dona havia ingressat procedent de La Caritat, un dels geriàtrics més buscats de tota la Garrotxa. Aleshores, encara ningú podia sospitar que aquelles petites taques eren només les primeres empremtes d'un llarg camí de mort que conduïa als murs centenaris de La Caritat.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut