Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'assassinat de Pedro Rodríguez a "Crims"

La versió de l'Albert, a "Crims"

Després de la declaració de la Rosa, l'Albert no es pot creure que la seva amant l'hagi traït d'aquesta manera i el culpi a ell de tot. En aquest capítol de "Crims", veiem la versió dels fets, segons l'Albert.

És víctima de la manipulació de la Rosa, l'Albert? En aquest capítol del conegut com el cas de la Guàrdia Urbana, l'amant de la Rosa exposa la seva versió dels fets.

Ara és el torn de l'Albert, que explica que la nit dels fets la Rosa li va trucar a la nit i li va demanar ajuda, que estava molt nerviosa i gairebé no s'entenia el que deia. Però que li repetia que sisplau anés a casa seva. A les tres de la matinada hi va anar i, segons l'Albert, res va anar com havia explicat la Rosa a la seva declaració en seu judicial. La seva versió és totalment diferent.

I, després, el cas Santaló

El dilluns 9 de febrer del 2009 és un dilluns aparentment rutinari. A primera hora del matí la ciutat de Barcelona es prepara per començar la setmana amb un ambient fred d'hivern, però al carrer Santaló cantonada Travessera de Gràcia un home s'apropa per darrere a un altre i li dispara un tret al cap a boca de canó.

La víctima cau desplomada a terra, mor a l'acte, mentre que qui ha executat el tret es perd entre la multitud. La víctima és Fèlix Martínez Touriño, un antic empresari del món de l'hostaleria que ara ocupava el càrrec de director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Què s'amaga darrere un crim comès a plena llum del dia amb la ciutat sencera com a testimoni? Els investigadors avisen totes les patrulles del cos de Mossos d'Esquadra perquè busquin l'assassí a partir de la descripció física que fan els vianants que han vist l'assassinat. Comença una complexa investigació a cegues per trobar l'autor o autors d'aquest crim a sang freda i, sobretot, per saber quins són els motius que els han dut a cometre una execució d'aquest tipus.

"Crims" és una sèrie de "true crime" de TV3 creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory. Neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica de manera novel·lada fets criminals reals que han passat al país. Carles Porta torna a presentar els casos des de l'estudi de ràdio amb una petita introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanyarà tot el capítol, amb el seu to i estil que connecten amb l'espectador i l'atrapen.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut