Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La resolució del judici a Rosa Peral i Albert López

La veritat del jurat en el cas de la Guàrdia Urbana, a "Crims"

La versió de la Rosa és ben diferent de la de l'Albert. Qui està dient la veritat? En el quart i últim capítol del cas de la Guàrdia Urbana de "Crims" posarem llum a la versió oficial del que va passar

Dues versions contradictòries, la de la Rosa Peral i la de l'Albert. Arriba el moment de saber la veritat oficial del cas de la Guàrdia Urbana i el que el jurat va considerar que havia passat la nit de l'1 de maig del 2017.

 

La versió del jurat

El cas de la Guàrdia Urbana arriba a judici amb dues versions completament contradictòries. Tot i així, la fiscalia i l'acusació particular estan convençudes que, en realitat, van cometre el crim entre tots dos. Però tenen pocs elements per demostrar-ho. I no hi ha cap prova que pugui assegurar quina va ser l'hora del crim, de quina manera el van matar, qui en va ser l'autor material i, sobretot, per què el van matar.

En aquest capítol se sabrà la veritat oficial del cas de la Guàrdia Urbana i el que el jurat va considerar que havia passat la nit de l'1 de maig del 2017.

 

"Crims" és una sèrie de "true crime" de TV3 creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory. Neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica de manera novel·lada fets criminals reals que han passat al país. Carles Porta torna a presentar els casos des de l'estudi de ràdio amb una petita introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanyarà tot el capítol, amb el seu to i estil que connecten amb l'espectador i l'atrapen.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut