Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La segona part del cas Permanyer, a "Crims"

"Crims" continua el cas d'Anna Permanyer, aquesta mare de família que ha desaparegut i ningú sap per què. És un segrest? Tothom es pregunta què s'amaga darrere la desaparició sobtada d'aquesta dona, quan una trucada ho canvia tot

Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre del 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, a la confluència entre Diagonal i avinguda Sarrià de Barcelona. Hi té un pis en lloguer, i la seva llogatera està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Un cop entra a l'edifici, no en torna a sortir. Ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Tota la ciutat es veu colpida preguntant-se què s'amaga darrere la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no se'n té cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.

En aquest episodi es conclou el cas que es va iniciar a la primera part del cas Permanyer, a "Crims", i que es pot recuperar aquí sota.

 

I després, "La bibliotecària Helena Jubany" (capítol 1)

El primer capítol del cas comença la matinada de l'1 al 2 de desembre del 2001, a Sabadell, amb una noia de 27 anys morta. És Helena Jubany i el seu cos apareix en un pati interior, nu i ple de cremades. Ben aviat els investigadors descobreixen que l'han drogat amb somnífers i que algú l'ha tirat des del terrat d'un edifici de pisos. Una de les seves millors amigues explica a la policia que la víctima va rebre dues cartes anònimes abans de morir. En una hi ha una referència a la Unió Excursionista de Sabadell (UES), de la qual Helena era sòcia. Els escrits fan que la policia se centri en els amics de la UES i sospita sobretot d'una de les seves amigues, Muntsa Careta, i de la seva parella, Santi Laiglesia. Però ningú troba el mòbil. Per què van matar Helena Jubany?

 

 

"Crims", una sèrie de "true crime" de TV3, de Carles Porta, creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut