Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pot ser que hagi marxat voluntàriament?

El cas de la Manoli, la noia desapareguda a Ponts, a "Crims"

L'estiu del 2004 desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Es diu Manuela Pulido però tothom li diu Manoli. La família assegura que mai abans havia marxat sense avisar. També preocupa que no s'ha endut roba ni diners.

La família de la Manoli, quan denuncia la desaparició de la seva filla a la policia, assegura que mai abans havia marxat sense avisar. I el que més els preocupa és que la Manoli no s'ha endut roba ni diners. Estan segurs que li ha passat alguna cosa.

 

Els investigadors, però, parlen amb gent del seu entorn i alguns testimonis comenten que feia temps que la noia volia marxar de Ponts. Diuen que se sentia molt criticada i que volia començar una nova vida lluny d'allí. Pot ser que la Manoli hagi marxat voluntàriament? 

Quan reconstrueixen els seus últims moviments, els Mossos d'Esquadra esbrinen que la nit que va desaparèixer, la Manoli havia quedat amb Antoni González Porras, un home de 35 anys amb qui tenia una relació molt estreta. Al Porras, segons molta gent de Ponts, li agrada la nit, i més d'una vegada i de dues, begut, s'ha discutit a crits amb la Manoli. Quan els Mossos li pregunten per la nit de la desaparició, l'Antonio admet que va sopar amb la Manoli, però diu que la va deixar de matinada a casa seva i no la va veure més.

 

Als investigadors, però, no els fa bona espina, perquè detecten moltes mentides sobre el que va fer l'endemà. Què amaga? Sap on és la Manoli? 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut