Carles Porta
Us estàvem esperant

El "Crims" de Carles Porta torna amb nous casos

El novembre negre de la nova temporada de "Crims" constarà de quatre capítols, amb dos casos: la desaparició d'una veïna de Girona el 2013 i el cas "Febamar", l'atac al propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar

El primer cas suposarà un viatge d'anada i tornada entre Girona i Madrid: l'any 2013, una noia va a una comissaria dels Mossos per denunciar la desaparició de la seva mare a Girona. En el segon cas, el de "Febamar", el propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar és atacat un vespre de l'any 2008 a casa seva amb la dona. El matrimoni és torturat fins a la mort i l'interior de l'habitatge apareix molt remogut. Al pati hi falta un vehicle.

"Crims", la sèrie de true crime dirigida pel periodista Carles Porta, tracta casos reals que han passat a Catalunya. En temporades anteriors, s'han explicat amb tota mena de detalls casos de molta actualitat, com el crim de la Guàrdia Urbana, i de molta repercussió social, com la descoberta de la identitat de la noia de Portbou.

A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina: hi ha "protagonistes" —directes o indirectes— de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè els van viure, bé perquè els van investigar.

"Crims" neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica crims reals a Catalunya de manera novel·lada. La sèrie està produïda per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory.

L'excel·lent acollida del públic a "Crims" continua temporada rere temporada. La darrera tongada de capítols van aplegar una mitjana de 581.000 espectadors, amb una quota d'un 25,8% i amb una audiència acumulada de 2.112.000. Aquesta audiència, en el format tele i ràdio, s'acompanya dels reconeixements i premis recollits, com el Premi Nacional de Comunicació al millor programa de ràdio, el Premi Ondas al millor programa de ràdio, el Premi Ràdio Associació 1924 al millor programa de televisió, i el Premi Zàpping al millor programa de televisió i millor presentador, entre d'altres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut