Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Crims" explica l'assassinat de Pedro Rodríguez

El cas de la Guàrdia Urbana a "Crims"

Carles Porta dissecciona un crim amb girs inesperats que es desenvoluparà al llarg de quatre capítols

El cas de la Guàrdia Urbana engega la nova temporada de "Crims" . Carles Porta posa llum a la foscor d'un crim amb girs inesperats que es desenvoluparà al llarg de quatre capítols.

La tarda del 4 de maig del 2017, un excursionista que acostuma a sortir a caminar pel pantà de Foix veu un cotxe cremat al voral d'un dels camins. El dia anterior no hi era. Decideix trucar als Mossos qui, al seu interior, localitzen el cos d'una persona cremada. El primer pensament que tenen és que allò ho ha d'haver fet un professional, algú que està acostumat a desfer-se d'un cos, que no només busca la mort, sinó també venjança.

'Crims' torna aquest setembre amb el crim de la Guàrdia Urbana
'Crims' torna aquest setembre amb el crim de la Guàrdia Urbana

Segons la matrícula del vehicle, el cotxe pertany a Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Oficialment, no consta com a desaparegut ni el seu Volkswagen Golf com a robat, però fa dies que el Pedro no passa per casa. Quan els Mossos comuniquen la troballa del cos a la parella de la víctima, la també agent de la Guàrdia Urbana Rosa Peral, la seva reacció distant els fa desconfiar.

La Rosa i el Pedro estaven intentant tenir un fill. Però a la vegada la Rosa tenia relacions amb l'Albert, un company de feina. El gran problema amb què es troba el fiscal, Félix Martín, és que a l'haver-se cremat el cos és impossible saber la causa de la mort. Per això, donar una explicació legítima en un tribunal sobre qui ho va fer i com és molt difícil. I, a més, la pregunta que tothom intenta respondre segueix en l'aire: per què està mort Pedro Rodríguez?

Crims

"Crims" és una sèrie de "true crime" que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir. Carles Porta presenta els casos des de l'estudi de Catalunya Ràdio amb una breu introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanya tot el capítol, amb un to i un estil que atrapen i connecten amb l'espectador. A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina, hi ha "protagonistes" -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè ho van viure o bé perquè ho van investigar.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut