Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
S'obre una nova línia d'investigació

"Crims": desenllaç del cas del propietari del concessionari de cotxes d'Alcanar

Arriba l'últim capítol d'aquesta temporada de "Crims", amb la resolució de la mort del propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar juntament amb la seva dona. Va ser un vespre de l'any 2008 a casa seva. El matrimoni va ser torturat fins a la mort. 

El propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar és sorprès un vespre de l'any 2008 a casa seva mentre és amb la dona. El matrimoni és torturat fins a la mort i l'interior de l'habitatge apareix molt remogut. Al pati, hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana, i Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil hauran d'entendre's per poder resoldre'l.

L'últim capítol d'aquesta temporada de "Crims" arriba amb la resolució de la mort del matrimoni d'Alcanar. La investigació va transcórrer entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van haver d'entendre's per poder-lo resoldre.    

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut