• Crims - L'assassí del Putxet
  Veure vídeo

  Crims - L'assassí del Putxet

  L'11 de gener del 2003 apareix morta una dona de 49 anys sota les escales d'un pàrquing del carrer Bertran de Barcelona. Es crea una gran alarma social a la ciutat: hi ha un assassí lliure que pot tornar a matar. Onze dies després apareix un altre cadàver al mateix pàrquing, d'una dona, assassinada de la mateixa manera. La policia creu que l'assassí reincidirà. I no tenen temps per perdre.

 • Crims - El zelador d'Olot
  Veure vídeo

  Crims - El zelador d'Olot

  Quan el metge que feia el torn de matinada a les urgències de l'Hospital Sant Jaume d'Olot va veure aquelles taques a la boca d'una dona que acabava de morir es va negar a signar l'acta de defunció. La dona havia ingressat procedent de La Caritat, un dels geriàtrics més buscats de tota la Garrotxa. Aleshores, encara ningú podia sospitar que aquelles petites taques eren només les primeres empremtes d'un llarg camí de mort que conduïa als murs centenaris de La Caritat.

 • Crims - Brito i Picatoste (capítol 2)
  Veure vídeo

  Crims - Brito i Picatoste (capítol 2)

  En el capítol 2 de Brito i Picatoste, els Mossos i la Guàrdia Civil continuen rere la pista dels dos fugitius. Els mitjans comencen a publicar històries sobre la relació que tenen entre ells i l'ascendència -gairebé de líder espiritual- de Brito sobre Picatoste. Quan semblava que la tensió no podia créixer més, passa allò que tothom temia que passés: els dos delinqüents topen amb una parella a Collserola i es desencadena la tragèdia

 • Crims - Brito i Picatoste (capítol 1)
  Veure vídeo

  Crims - Brito i Picatoste (capítol 1)

  El capítol 1 de Brito i Picatoste comença a Lleida, el diumenge 14 d'octubre del 2001. Una parella de Mossos d'Esquadra són a l'Hospital Arnau de Vilanova custodiant un intern del Centre Penitenciari Ponent. En sortir, un home se'ls acosta, dispara als policies a boca de canó i fuig amb el presoner, a qui acaben d'enguixar el braç. Ningú sospita que l'objectiu d'aquests dos delinqüents va molt més enllà d'aconseguir la llibertat.

 • Avançament de "Crims", la sèrie de "true crime" de la crònica negra catalana
  Veure vídeo

  Avançament de "Crims", la sèrie de "true crime" de la crònica negra catalana

  Dilluns, 3 de febrer, s'estrena a TV3 "Crims", l'adaptació televisiva del programa de Carles Porta a Catalunya Ràdio. Costa presentarà els casos des de l'estudi de Catalunya Ràdio amb una breu introducció, abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanya tot el capítol amb un to i un estil que atrapen i connecten amb l'espectador. A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina; hi ha "protagonistes" –directes o indirectes– de cada història, que relaten la seva participació en els fets, o bé perquè ho van viure, o bé perquè ho van investigar.