Ivan Labanda, com a Luis Enrique
Ivan Labanda, com a Luis Enrique

Arriba la novena temporada de "Crackòvia": després de l'exitosa darrera temporada, on el programa es va reinventar amb nous personatges, torna el programa de sàtira esportiva de TV3. "Crackòvia" va tancar la temporada 2015-2016 amb una mitjana de quota de pantalla del 13,2%.

Aquesta nova temporada comptarà amb els personatges ja habituals: el Trident del Barça (Messi, Suárez i Neymar), Luis Enrique, Mascherano, Ter Stegen, Joan Altafulla, Josep Pedrerol, Els ManolosÁngel Nieto i Nico Abad... tot i que el programa estarà atent als fitxatges dels diferents equips de primera divisió i a l'actualitat esportiva per detectar quins nous personatges es poden incorporar al programa.

A més, Josep Pedrerol (Raúl Pérez) ha tornat amb més força amb la secció "Periodismo", on analitza, des del seu particular punt de vista, l'actualitat futbolística. Els Manolos (Raúl Pérez i Alan Lillo) estrenen secció, "Cybercrackòvia", on repassaran els millors tuits de la semana. També s'estrenen al "Crackòvia" en Quim Monzó (Pep Plaza) i en Sergi Pàmies (David Olivares) per analitzar els titulars de la prensa esportiva a la secció "Crackòvia Il·lustrat".

Anar al contingut