• Crackòvia - 22/05/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 15/05/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 08/05/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 08/05/2017

  Luis Enrique (Ivan Labanda) explicarà les 13 raons per les qual deixa el Barça la temporada que ve. Ho gravarà tot en cintes de casset i ho enviarà als causants de la seva renúncia, parodiant la sèrie ¿Por 13 razones¿, de Netflix. A més, ¿Lucho¿ s¿enfrontarà al ¿Cholo¿ Simeone (Jordi Rios) i a Zidane (Albert Melich) en un programa especial de ¿Joc de cartes¿, de TV3.

  Mentrestant, el becari (Alan Lillo) aconseguirà el seu minut de glòria perquè Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i ell han creat un nou tema que pot convertir-se en la cançó de l¿estiu.

  D¿altra banda, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) i Robert Fernández (Oriol Cruz) es dedicaran a fer bromes al ¿Crackòvia¿ i els aficionats del Barça hauran de trobar un nou esport en què el club blaugrana sigui realment bo.

  A més, Alfredo Duro (Ivan Labanda) i Quim Domènech (Alan Lillo) tornen a ¿Periodismo Deluxe¿; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens portaran un nou invent per estendre la roba.

  Luis Enrique (Ivan Labanda) explicarà les 13 raons per les qual deixa el Barça la temporada que ve. Ho gravarà tot en cintes de casset i ho enviarà als causants de la seva renúncia, parodiant la sèrie ¿Por 13 razones¿, de Netflix. A més, ¿Lucho¿ s¿enfrontarà al ¿Cholo¿ Simeone (Jordi Rios) i a Zidane (Albert Melich) en un programa especial de ¿Joc de cartes¿, de TV3. Mentrestant, el becari (Alan Lillo) aconseguirà el seu minut de glòria perquè Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i ell han creat un nou tema que pot convertir-se en la cançó de l¿estiu. D¿altra banda, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) i Robert Fernández (Oriol Cruz) es dedicaran a fer bromes al ¿Crackòvia¿ i els aficionats del Barça hauran de trobar un nou esport en què el club blaugrana sigui realment bo. A més, Alfredo Duro (Ivan Labanda) i Quim Domènech (Alan Lillo) tornen a ¿Periodismo Deluxe¿; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens portaran un nou invent per estendre la roba.

 • Crackòvia - 01/05/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 24/04/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 17/04/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 17/04/2017

  A "Crackòvia" haurem de donar ànims al Barça perquè torni a remuntar a la Champions, aquest cop contra la Juventus.

  D¿altra banda, Paco Alcácer (Carles Roig) es postularà com a candidat per suplir a Neymar (Alan Lillo) en el clàssic contra el Reial Madrid a causa de la sanció del jugador brasiler. A més, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) haurà d¿apagar els incendis del Barça a les diferents competicions.

  També tornarà ¿Periodismo Deluxe¿ amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i Alfredo Duro (Ivan Labanda); Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) presentaran un nou invent de Laboratoris José Mari a ¿El Bichazo¿; i l¿autèntic Mag Fèlix visitarà el plató de ¿Crackòvia¿.

  A "Crackòvia" haurem de donar ànims al Barça perquè torni a remuntar a la Champions, aquest cop contra la Juventus. D¿altra banda, Paco Alcácer (Carles Roig) es postularà com a candidat per suplir a Neymar (Alan Lillo) en el clàssic contra el Reial Madrid a causa de la sanció del jugador brasiler. A més, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) haurà d¿apagar els incendis del Barça a les diferents competicions. També tornarà ¿Periodismo Deluxe¿ amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i Alfredo Duro (Ivan Labanda); Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) presentaran un nou invent de Laboratoris José Mari a ¿El Bichazo¿; i l¿autèntic Mag Fèlix visitarà el plató de ¿Crackòvia¿.

 • Crackòvia - 10/04/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 10/04/2017

  Messi (Jordi Rios), Neymar (Alan Lillo) i Suárez (David Olivares) convidaran Paco Alcácer (Carles Roig) a casa de la Trident Family per preparar el partit del Barça contra la Juventus. A més, Luis Enrique (Ivan Labanda) haurà d¿enfrontar-se a una entrevista molt moguda amb Rafaella Carrá (Judit Martín).

  Mentrestant, Zidane (Albert Melich) rebrà la visita de Carlo Ancelotti, fet que posarà cap per avall la seva feliç vida com a entrenador del Reial Madrid. D¿altra banda, coneixerem més a fons el cas del tripijoc de partits de futbol del club Eldense.

  També tornaran Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) per presentar-nos un nou invent que ajudarà els homes a fer la bugada sense perdre testosterona; i coneixerem com funcionen les reunions de redacció de Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i els seus col¿laboradors per preparar la secció ¿Periodismo Deluxe¿.

  Messi (Jordi Rios), Neymar (Alan Lillo) i Suárez (David Olivares) convidaran Paco Alcácer (Carles Roig) a casa de la Trident Family per preparar el partit del Barça contra la Juventus. A més, Luis Enrique (Ivan Labanda) haurà d¿enfrontar-se a una entrevista molt moguda amb Rafaella Carrá (Judit Martín). Mentrestant, Zidane (Albert Melich) rebrà la visita de Carlo Ancelotti, fet que posarà cap per avall la seva feliç vida com a entrenador del Reial Madrid. D¿altra banda, coneixerem més a fons el cas del tripijoc de partits de futbol del club Eldense. També tornaran Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) per presentar-nos un nou invent que ajudarà els homes a fer la bugada sense perdre testosterona; i coneixerem com funcionen les reunions de redacció de Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i els seus col¿laboradors per preparar la secció ¿Periodismo Deluxe¿.

 • Crackòvia - 03/04/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 27/03/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 27/03/2017

  Dilluns, a ¿Crackòvia¿, Paco Alcácer (Carles Roig) acomiadarà i donarà ànims als jugadors del Barça que se¿n van a jugar amb la selecció espanyola. A més, Julen Lopetegui (Pep Plaza) ens explicarà com prepara el partit d¿Espanya contra França.

  D¿altra banda, viatjarem amb Leo Messi (Jordi Rios) a l¿Argentina per saber com és el seu dia a dia patint les crítiques de la premsa local i aprofitarem el cap de setmana sense Lliga per endinsar-nos a l¿hemeroteca futbolística de Julio Maldonado ¿Maldini¿ (Raúl Pérez).

  També descobrirem d¿on treu els becaris Josep Pedrerol (Raúl Pérez) per a la redacció de ¿Periodismo Deluxe¿; Nico abad (Alan Lillo) i Ángel Nieto (Marc Rodríguez) escalfaran motors per al GP de Qatar; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens indicaran com podem passejar amb els nostres fills sense perdre testosterona a ¿El Bichazo¿.

  Dilluns, a ¿Crackòvia¿, Paco Alcácer (Carles Roig) acomiadarà i donarà ànims als jugadors del Barça que se¿n van a jugar amb la selecció espanyola. A més, Julen Lopetegui (Pep Plaza) ens explicarà com prepara el partit d¿Espanya contra França. D¿altra banda, viatjarem amb Leo Messi (Jordi Rios) a l¿Argentina per saber com és el seu dia a dia patint les crítiques de la premsa local i aprofitarem el cap de setmana sense Lliga per endinsar-nos a l¿hemeroteca futbolística de Julio Maldonado ¿Maldini¿ (Raúl Pérez). També descobrirem d¿on treu els becaris Josep Pedrerol (Raúl Pérez) per a la redacció de ¿Periodismo Deluxe¿; Nico abad (Alan Lillo) i Ángel Nieto (Marc Rodríguez) escalfaran motors per al GP de Qatar; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens indicaran com podem passejar amb els nostres fills sense perdre testosterona a ¿El Bichazo¿.

 • Crackòvia - 20/03/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - Programa 300 - 13/03/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 06/03/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 27/02/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 20/02/2017
  Veure vídeo

 • Crackòvia - 13/02/2017
  Veure vídeo

Anar al contingut