Zumba, "brillis" i formigues, a "Cover"

Una dupla amb molta química: l'entrevista més ràndom a Lildami i Mariona Batalla

Saps que una entrevista a duo funciona quan el plató s'omple de riures i crits de "talla, talla". És obvi que el Lildami i la Mariona, de "Cover", estan en la mateixa sintonia i ajuntant-los hem aconseguit unes respostes... que són pura fantasia

Lildami i Mariona Batalla (aka Emotional G, aka Linoleum) es coneixen de ja fa uns quants anys. Porten moltes col·laboracions musicals junts (entre les quals hi ha la brutal cançó de l'estiu de TV3 del 2019, "Anorac").

Ara, tornen a coincidir professionalment a "Cover": ell com a presentador, ella com a jurat. Així que els hem proposat jugar a entrevistar-se... i Déu n'hi do, si hi han jugat!


Tot i que Lildami assegura a "Supermercat", el seu hitarro de l'estiu, que culpa dels seus errors el seu signe zodiacal, a l'entrevista ens ha deixat ben clar que no creu en l'horòscop.

"Dir que els cranc són emocionals té trampa, perquè els signes també et diran coses que tothom és. Per exemple: 'Tindràs un dia dubtós'. O: 'als cranc els encanten les festes'. És que al 99% de la població li encanten! Si em dius que, com a bessons que soc, puc canviar d'opinió en segons... Sí, és cert, però és que tothom pot!". Lildami


No obstant, confessa que sí que se sent representat amb alguns trets del seu signe: "Crec en allò de les dues cares, la creativa i la intel·lectual".

Un estil propi

Tenir controlades les desenes d'arracades que ha dut el Lildami té molt de mèrit... però la Mariona passa el test amb nota. Sap que ha dut un quadre de la Monna Lisa, un test de covid... però falla dient que havia portat una T-Jove. "Era T-casual", diu ell. "Increïble, només n'he fallat una!".

I quants pírcings porta ella? Ni la mateixa Mariona ho sap, i els han de comptar junts. El Lildami, però, s'hi queda a prop amb la seva aproximació: diu 16 i en té 14. No pas malament, Dami!

Quina frase defineix més la Mariona? "Para lo que me queda en el convento, me cago dentro", dispara ella. Però miren de traduir-ho: "Pel que em queda al convent, m'hi cago a dins", "pel que em queda al claustre...". Finalment, el Lildami troba la fórmula: "Pel que em queda al convent, m'hi pixo a contravent".
 

Defensors dels referents reals

La Mariona, defensora dels referents reals a les xarxes socials, no té problemes a explicar coses superpoc glamuroses d'ella. Per exemple, que li fa pudor el melic. "A tothom", diu el Lildami, que li pregunta si de petita menjava formigues: "però si soc vegetariana!". Ella contraataca: "I tu, has tastat les formigues?". La resposta del Lildami, ben inesperada: "No t'estic dient que em fotés un plat de formigues, però és una cosa que, de petit, ha provat tothom....".
 

Res d'amors al supermercat

El Lildami crida als quatre vents que s'ha enamorat al "Supermercat"... però a la vida real això no li ha passat mai. Ni al supermercat, ni a cap lloc estrany. De fet, tots dos estan 100% d'acord que normalment t'enamores "a casa, quan reflexiones". A qui hagi escrit "Supermercat": molt malament!

I ja que hi són, juguen a canviar les rimes de la cançó. M'he enamorat al supermercat, puja la calor... "i estic supersuat!", improvisa la Mariona. I, encara, una segona rima: "Això que em passa és molt heavy, sembla... un capítol de la Heidi!".
 

Com serien els seus covers?

Es pronunciï "cover", "couver" o "cofa", qui guanyi aquest concurs musical exclusiu online s'endurà 10.000 eurets. Què faria la Mariona, per diferenciar-se de tota la resta de participants i guanyar el premi? "Fer un cover però sense instruments, agafant coses que tingués per casa per marcar el ritme". Molt bona, Mariona! Llàstima que tu no hi pots participar, que per això ets el jurat!

Lildami, per la seva part, diu que li encantaria versionar Manel per acabar adonant-se... que ja ho ha fet!

En definitiva, una entrevista delirant que ens ha permès conèixer molt millor aquesta dupla top, que de ben segur que ens seguirà regalant grans moments a "Cover": a partir de dilluns, entra en joc el jurat del programa i veurem a qui seleccionen Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla.

ARXIVAT A:
Tv3
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut