Lildami presentarà la segona edició de "Cover"
Lildami presentarà la segona edició de "Cover"
Comparteix la teva millor versió

Torna "Cover", el concurs musical de TV3 on els fans són els artistes

El cantant Lildami serà el presentador d'aquesta segona edició, on els experts musicals Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla ajudaran a triar la millor cover, que serà premiada amb 10.000 euros

El talent show musical 100% online de TV3 torna amb les piles carregades i amb ganes de repetir l'èxit de l'edició anterior, on van participar més de 2.000 persones. Aquest any, tornarà a posar a disposició dels fans el repertori musical de cinc artistes i bandes catalans amb la intenció de trobar la millor cover, que serà premiada amb 10.000 euros.

El presentador d'aquesta segona edició serà el cantant de trap Lildami, que recentment va sorprendre l'audiència de TV3 amb la seva faceta més desenfadada com a jurat d'"Eufòria". L'artista de Terrassa ens ha captivat a tots amb un estil i carisma inconfusibles durant aquests últims anys. Això, combinat amb la seva bona energia i talent musical, el converteix en el presentador ideal per connectar artistes i públic en aquesta nova edició del programa.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

 

I com que sabem que el talent i l'originalitat són difícils de mesurar, hi haurà un jurat amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura perquè valori de la millor manera possible les covers:

  • Manu Guix. Aquest compositor, pianista i cantant català destaca pel seu bon ull a l'hora de descobrir grans talents musicals, treballant en diferents talents show des de fa més de vint anys.
     
  • Joan Colomo. El cantautor de Sant Celoni aportarà tota la seva sensibilitat artística a l'hora de valorar les covers dels fans.
     
  • Mariona Batalla. Una noia per a la qual la zona de confort no existeix. Arriba amb tota la seva energia per identificar l'originalitat i la transgressió en totes les propostes.
     
Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla seran el jurat de 'Cover'
Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla seran el jurat de "Cover"

Aquesta nova edició convertirà "Cover" en el primer talent show produït en format vertical de TV3. Les xarxes socials han canviat la manera de consumir contingut i per aquest motiu, el programa estarà totalment gravat en format vertical 9:16, amb la intenció d'arribar a les audiències més joves i fer el seu visionat més fàcil a les finestres digitals i dispositius mòbils. Una aposta moderna i diferent que marca l'estil i la filosofia del concurs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


A partir del 19 de setembre arribaran els primers continguts d'aquesta nova temporada als perfils del programa i de TV3, on s'anunciaran els grups que formaran part d'aquesta edició amb les ganes de repetir l'èxit passat. La primera temporada, presentada per l'artista Miki Núñez, va rebre un total de 2.200 covers dels grups Nil Moliner, Suu, Els Pets, Buhos i Els Amics de les Arts, permetent a artistes de tots els racons de Catalunya ser vistos per milers d'espectadors, com Marïe Pratt Trio, el grup guanyador de la primera temporada, i Bucòlic, que van començar a treballar amb RGB Músic fent concerts per tot Catalunya després del seu pas pel concurs.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts "digital first" adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut