Lildami i Miki Nuñez estaran al capdavant de la gran final de "Cover" 2022
Lildami i Miki Nuñez estaran al capdavant de la gran final de "Cover" 2022
A l'Instagram de "Cover" i TV3

Quina serà la versió guanyadora de la segona edició de "Cover"? Arriba la gran final!

El concurs musical 100% digital de TV3 descobrirà la versió guanyadora en un capítol final amb el cantant Lildami com a presentador i amb la participació especial de Miki Núñez, que va ser el presentador de la primera edició. Els finalistes són Ires & Adrián Miras, Isel, Ramellets, Lola and the Rhinos i Berta Clapés

El talent show musical 100% online "Cover", que des del setembre publica continguts als perfils del programa i de TV3, descobreix aquest divendres quina és la versió de la seva segona edició gràcies als milers de vots del públic que s'han rebut. Amb les votacions ja tancades, els percentatges han quedat en 32%, 27%, 20%, 12% i 9%. Lildami connectarà amb les 5 bandes finalistes, i anunciarà els resultats en aquest ordre: 3r, 2n i 1r.

La final es podrà seguir a les 20.00 als perfils d'Instagram de @TV3cat@CoverTV3. També estarà disponible en acabar a TV3 a la carta i al YouTube de TV3.


Els cinc finalistes són Ires & Adrián Miras, amb el tema "El mundo", de Love of Lesbian; Isel, amb "Camins", de Sopa de Cabra; Ramellets, amb "Ulls d'avellana", de Ginestà; Lola and the Rhinos, amb "Me sobren paraules", d'Antònia Font, i Berta Clapés, amb "Amics, tiets i coneguts", de The Tyets.

Aquests finalistes surten d'una primera tria que va fer el jurat del programa, format per Mariona Batalla, Joan Colomo i Manu Guix, que a partir dels 400 covers que van arribar, en van seleccionar 25. Amb aquesta tria de 5 versions per cada grup, que va oferir el seu repertori per fer-ne versions, la banda mallorquina Antònia Font, els germans que formen el duet Ginestà, les veteranes formacions liderades per Santi Balmes i Gerard Quintana, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, i els reis del "trapeton", The Tyets van escollir el seu preferit, que van convertir-se en finalistes del concurs.

Una d'elles serà la guanyadora del concurs i del públic, que ja ha emès el seu veredicte a través del web tv3.cat/cover, i que descobrirem a la gran final d'aquest divendres:


LOLA AND THE RHINOS

Joan Miquel Oliver, d'Antònia Font, va destacar el seu esperit i la seva actitud per afrontar el repte. I és que la decisió de gravar en directe, la composició polida i equilibrada del vídeo i els instruments triats contenen tota l'essència de la cançó original amb un resultat modern i d'autor. Aquest atreviment va ser irresistible per a la banda mallorquina:

RAMELLETS

Segurament, quan els germans Serrasolsas van compondre "Ulls d'avellana", no es van imaginar mai que sonaria tan bé en format jota. I és que la màgia d'una versió és ajudar-te a redescobrir una cançó de Ginestà per escoltar-la d'una manera totalment diferent, cosa que el grup Ramellets ha fet a la perfecció a "Cover":

BERTA CLAPÉS

Com es podia esperar dels creadors del "trapeton", The Tyets, l'originalitat en els ritmes ha estat clau per escollir la seva finalista, la Berta Clapés. No ha fet servir cap instrument per crear la seva versió a "Cover". Bé, almenys no els que estem acostumats a sentir. Servint-se dels elements que tenia per casa, com ara una cafetera, paper higiènic o una bota, va captivar el grup de Mataró amb un cover diferent i amb molt d'encant:

IRES & ADRIÁN MIRAS

Aquest cover, interpretat per dos companys de pis als quals els sobra el talent, ofereix una versió suau i clàssica de la cançó original, però mantenint tota l'essència amb una proposta acústica i amb ritmes propis del bolero, una característica que va ser clau per enamorar els membres de Love of Lesbian:

ISEL

La Isel no només va ser impecable amb la veu, sinó que també va fer una producció excel·lent amb ritmes electrònics molt moderns. Un resultat fresc i innovador que li va permetre a Sopa de Cabra redescobrir la seva cançó "Camins":

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut