Berta Clapés, Isel, Ires & Adrián, Lola and the Rhinos i Ramellets són els finalistes de "Cover"
Berta Clapés, Isel, Ires & Adrián, Lola and the Rhinos i Ramellets són els finalistes de "Cover"
Tu decideixes!

Qui guanyarà els 10.000 euros? Aquests són els finalistes de la segona edició de "Cover"!

Obrim les votacions! És el torn dels seguidors de "Cover", que decideixen amb el seu vot quin dels cinc finalistes del concurs 100% digital de TV3 s'emporta el gran premi

A partir d'aquest moment i fins dimarts, 29 de novembre, a les 23.59 h, tota l'atenció se centra en el públic de "Cover". Després que el jurat format per Manu Guix, Mariona Batalla i Joan Colomo seleccionés 25 covers fantàstics entre tots els presentats de Love of Lesbian, Ginestà, Antònia Font, The Tyets i Sopa de Cabra, i que els grups escollissin els seus cinc preferits, l'audiència decideix ara quin dels cinc finalistes és el guanyador dels 10.000 euros del concurs. Per votar, només cal que siguis usuari registrat de la CCMA i que participis en la votació activa a la web de "Cover".

I alerta, que votar té premi! Perquè entre tots els participants de la votació que triïn el seu cover favorit i siguin seguidors de l'Instagram del programa, se sortejarà uns auriculars i un altaveu sense fil. Recorda que només pots votar una vegada i que aquest vot serà definitiu.

Un cop finalitzin les votacions, els finalistes quedaran convocats a la gran final del concurs, que s'emetrà aquest divendres 2 de desembre a les 20.00 als perfils d'Instagram de @CoverTV3 i @TV3cat, i on descobrirem qui guanya la segona edició del concurs 100% digital de TV3!

Per ajudar-te amb la presa de decisió, hem recopilat les versions dels cinc finalistes (per ordre d'emissió), perquè te'ls tornis a escoltar i descobreixis qui hi ha darrere d'aquests grans temes. Ja tens un preferit?

Vota ara

LOLA AND THE RHINOS

Joan Miquel Oliver, d'Antònia Font, va destacar el seu esperit i actitud per afrontar el repte. I és que la decisió de gravar en directe, la composició polida i equilibrada del vídeo i els instruments triats contenen tota l'essència de la cançó original amb un resultat modern i d'autor. Aquest atreviment va ser irresistible per a la banda mallorquina:

RAMELLETS

Segurament, quan els germans Serrasolsas van compondre "Ulls d'avellana", no es van imaginar mai que sonaria tan bé en format jota. I és que la màgia d'una versió és ajudar-te a redescobrir una cançó de Ginestà per escoltar-la d'una manera totalment diferent, cosa que el grup Ramellets ha fet a la perfecció a "Cover":

BERTA CLAPÉS

Com es podia esperar dels creadors del "trapeton", The Tyets, l'originalitat en els ritmes ha estat clau per escollir la seva finalista, la Berta Clapés. No ha fet servir cap instrument per crear la seva versió a "Cover". Bé, almenys no els que estem acostumats a sentir. Servint-se dels elements que tenia per casa, com ara una cafetera, paper higiènic o una bota, va captivar el grup de Mataró amb un cover diferent i amb molt d'encant:

IRES & ADRIÁN MIRAS

Aquest cover, interpretat per dos companys de pis als quals els sobra el talent, ofereix una versió suau i clàssica de la cançó original, però mantenint tota l'essència amb una proposta acústica i amb ritmes propis del bolero, una característica que va ser clau per enamorar els membres de Love of Lesbian:

ISEL

La Isel no només va ser impecable amb la veu, sinó que també va fer una producció excel·lent amb ritmes electrònics molt moderns. Un resultat fresc i innovador que li va permetre a Sopa de Cabra redescobrir la seva cançó "Camins":

Ja has decidit? Doncs ara et toca votar: entra a tv3.cat/cover i selecciona qui mereix guanyar els 10.000 euros en joc! Molta sort a tots els finalistes, heu demostrat que teniu un gran talent!

Vota ara

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut