Els finalistes del concurs
Retrat dels 5 finalistes del concurs

Qui guanyarà els 10.000 euros? Així són els finalistes de "Cover"

Comencen les votacions! És el torn dels seguidors de "Cover", que han de decidir amb el seu vot quin dels cinc finalistes del concurs s'emporta el gran premi.

A partir d'aquest moment i fins a les 23:59 del dia 2 de desembre, tota l'atenció se centra en el públic de "Cover". Després que el jurat seleccionés 25 "covers" fantàstiques de les més de 2.200 versions presentades, i que els grups escollissin els seus representants musicals, l'audiència decidirà quin dels cinc finalistes és el guanyador dels 10.000 euros del concurs. Per votar, només cal que siguis usuari registrat de la CCMA i que participis en la votació allotjada a la web de "Cover"

I votar té premi! Perquè entre tots els participants de la votació que triïn el seu "cover" favorit se sortejarà una tauleta. Si no et decideixes entre un cançó o una altra, pots votar tantes vegades com vulguis, però només es comptabilitzarà el teu darrer vot, que serà el definitiu. Per ajudar-te amb la presa de decisió, hem recopilat les versions dels cinc finalistes (per ordre d'emissió), perquè te'ls tornis a escoltar i descobreixis qui hi ha darrere d'aquests grans temes. Ja tens un preferit?

 

1. Aliena - "Déjame escapar" (Nil Moliner)

És una banda de la Seu d'Urgell i d'Andorra que fa 5 anys que toquen junts. Són un grup de gent jove amb molt de carisma que aquest any han tret el primer àlbum. Han triat el tema "Déjame escapar", de Nil Moliner, que ja havien visualitzat feia un temps, i es van posar mans a l'obra per fer-ne una versió roquera que dona molta força i energia a l'original. Al jurat li agrada tot, d'aquest grup.

 

2. Bisuri - "Les meves ex i tu" (Els Amics de les Arts)

Aina Sureda, o Bisuri, té 20 anys i viu a Manacor (Mallorca). Ajuda el seu tiet al bar, però el temps lliure el dedica a la música, que, per a ella, ho és tot. Ha triat Els Amics de les Arts perquè és un grup que fa més de 7 anys que escolta i sempre li ha transmès moltíssim. Amb aquest "cover" de "Les meves ex i tu" ha sabut traslladar la seva personalitat a una producció molt moderna i urbana que ha deixat el jurat al·lucinat.

 

3. Marïe Pratt Trio - "Volcans" (Buhos)

Marïe Pratt, cantant i compositora; Kaku, pianista i productor musical, i Danny, productor audiovisual i bateria, configuren el Marïe Pratt Trio. Van triar Buhos pel seu carisma i "Volcans" pel seu missatge tan potent. El resultat, un "cover" multicultural, com el seu trio, amb molta força i potència.

 

4. Mels - "Soy" (Suu)

La Maria Albert té 21 anys, és de Barcelona i estudia Comunicació Audiovisual. Canta des que era molt petita i amb 2 anys va pujar per primer cop a un escenari. Ha estudiat teatre musical i ha escollit la cançó "Soy", de la Suu, perquè va connectar molt amb la lletra i l'estil, tot i que ella ha sabut donar-hi el seu propi toc amb el teclat. El jurat ha dit d'ella que canta estupendament bé.

 

5. Bucòlic - "Som" (Els Pets)

En Toni, de 18 anys i estudiant d'Infermeria; la Marina, de 28 i filòloga catalana, i en Ferran, de 25 i dissenyador, formen el grup de creació recent Bucòlic. Han estudiat al conservatori i sempre han fet música. Han triat Els Pets perquè és la banda sonora de la seva vida i la cançó de "Som", un tema preciós de l'últim disc del grup català que canta Lluís Gavaldà i que l'han sabut portar completament al seu terreny de "garage band", com ha dit el jurat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut