Amb una versió en bolero de la cançó "El Mundo"

Love of Lesbian selecciona el duo Ires & Adrián Miras com a penúltims finalistes de "Cover"

Música rock, ritmes tradicional i fins i tot una versió sense instruments. Si una cosa caracteritza els finalistes d'aquesta edició del concurs 100% digital de TV3 és la seva varietat, una característica que continua creixent amb els nous finalistes, que han captivat Love of Lesbian amb una proposta acústica i amb ritmes propis del bolero

Aleix Serra - David Moschini

Quan la banda de Sant Vicenç dels Horts es va proposar seleccionar un cover finalista, mai va imaginar que seria una tasca tan difícil. Entre tanta qualitat, quedar-se amb només una és qüestió de detalls, i així ha estat amb el duo finalista Ires & Adrián Miras, que va presentar a "Cover" una versió íntima d'una les cançons més estimades pel grup.

Aquest cover, interpretat per dos companys de pis als quals els sobra el talent, ofereix una versió suau i clàssica de la cançó original, però mantenint tota la seva essència, una característica que va ser clau per enamorar als membres de Love of Lesbian. A més, a la sensibilitat del cant s'hi afegeix una producció audiovisual molt polida que li atorga una personalitat única.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


Quan els hem comunicat la gran notícia, l'Ires ha deixat ben clar que l'èxit no es deu només a ella i que és tan important l'adaptació de la seva veu com la guitarra del seu company, convertint el seu pas a la final en una victòria conjunta al concurs 100% online de TV3.

Si t'estàs preguntant si és una coincidència que hi hagi tant de talent musical en un sol pis, els nous finalistes responen a les nostres preguntes, explicant-nos més detalls sobre la seva experiència i inspiració musical, elements clau per conèixer-los millor:


Què va ser primer, la convivència o la música?

Primer va ser la música. Ens vam conèixer en una festa major. Un any més tard, l'Ires em va demanar de gravar unes guitarres pel seu EP, vam fer una bona amistat i, quan es va quedar una habitació lliure a on vivia l'Ires, ens vam transformar en companys de pis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


Com us inspireu a l'hora de fer música?

Utilitzem molt els nostres coneixements acadèmics d'haver estudiat música moderna i jazz al conservatori. També és molt important per nosaltres escoltar molta música per analitzar la seva composició, l'arranjament i la producció.


Per què vau triar aquesta cançó per versionar-la?

Quan vam veure que Love of Lesbian era un dels grups del concurs, vam tenir claríssim que interpretaríem una cançó seva. El Mundo és una cançó preciosa i bastant nostàlgica. Volíem fer una versió amb sentiment i amb un missatge que transmetés emoció. Volíem també donar-li una volta perquè no fos exactament igual i, per això, vam versionar-la a bolero.


Ets fan de l'Ires i l'Adrián Miras? Recorda que podràs votar per ells a partir d'aquest dijous, 24 de novembre, a tv3.cat/cover. A més, només per participar-hi entraràs al sorteig d'uns auriculars i uns altaveus Bluetooth per escoltar la teva música preferida!

No et perdis el dia a dia del concurs a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut