Amb la seva versió de "Me sobren paraules", d'Antònia Font

Lola and The Rhinos, flamants guanyadors de la segona edició de "Cover"

El sobre amb el guanyador del concurs 100% digital de TV3 només podia contenir un dels finalistes: Lildami i Miki Núñez han connectat amb ells per obrir-lo en directe, i la gran final de "Cover" s'ha convertit en una festa al descobrir el nom!

L'esdeveniment era tan gran que hem necessitat convocar els dos presentadors de les dues edicions de "Cover" per revelar el guanyador del concurs. Lildami i Miki Núñez s'han vestit de gala per connectar en directe amb els finalistes Berta Clapés, Isel, Ramellets, Lola and the Rhinos i Ires & Adrián Miras, i descobrir en directe amb tots ells la versió favorita del públic, i, per tant, la guanyadora dels 10.000 euros:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


Amb ells hem anat descobrint a poc a poc, començant pel tercer lloc que s'emporta Isel, amb un 20% dels vots, amb el seu cover de Camins, de Sopa de Cabra. El segon lloc, amb el 27% dels vots, va a parar a les Balears, per als Ramellets, el grup folklòric que va versionar Ulls d'avellana de Ginestà a ritme de jota. I, finalment, el sobre amb el favorit dels espectadors, amb un 32% dels vots, ha destapat el nom de Lola and the Rhinos com els flamants guanyadors d'aquesta edició, pel seu cover de Me sobren paraules, d'Antònia Font.

Moltes felicitats!

Aquests finalistes han arribat a la gran final gràcies a una primera tria que va fer el jurat del programa, format per Mariona Batalla, Joan Colomo i Manu Guix, que, a partir dels 400 covers que van arribar, en van seleccionar 25. Amb aquesta tria de 5 versions per cada grup, que va oferir el seu repertori per fer-ne versions, la banda mallorquina Antònia Font, els germans que formen el duet Ginestà, les veteranes formacions liderades per Santi Balmes i Gerard Quintana, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, i els reis del "trapeton", The Tyets van escollir el seu preferit, que van convertir-se en finalistes del concurs. Finalment, l'audiència ha tingut la darrera paraula amb una votació popular que s'ha desenvolupat a tv3.cat/cover durant 6 dies.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut