El concurs 100% online de TV3 ja té 10 seleccionats

Ja sabem les cinc versions de Ginestà que més han agradat al jurat de "Cover"

Després d'anunciar els cinc seleccionats d'Antònia Font, Joan Colomo, Mariona Batalla i Manu Guix trien els cinc de Ginestà, un treball que no ha estat gens fàcil després de veure la increïble mostra d'originalitat dels participants

Aleix Serra - David Moschini

Versions acústiques, urbanes i fins i tot folklòriques. El repertori de cançons de Ginestà va inspirar de totes les maneres possibles els participants, i encara que al jurat professional li hauria encantat seleccionar-ne més, només són cinc els coveristes afortunats que continuen competint pel gran premi de 10.000 euros. Vols coneixe'ls?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

Sarabia i Carlos González - "Estimar-te com la terra"

Aquest tàndem va decidir fer-li una repassada als sons acústics i melòdics de la cançó original i transformar-los en una barreja de ritmes urbans amb una mica de techno. Una proposta valenta i una mostra absoluta de talent.


The Punky Unicorns - "Ei, queda't"

Amb només una guitarra, una càmera fixa i un grandíssim acompliment vocal, s'ha guanyat el cor del jurat professional amb una versió totalment acústica i diferent de l'original.


Èlia Camí - "L'Eva i la Jana"

A l'Èlia la podem definir com una artista total, posant la veu i tocant tots els instruments d'aquesta versió tan encantadora com dolça.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by èlia camí (@eliaa_musiic)


Ramellets - "Ulls d'avellana"

Aquest grup de música tradicional ha transformat íntegrament la cançó original per portar-la al món més folklòric, i ha donat com a resultat una jota que podries ballar a la plaça de qualsevol poble. Un cover amb majúscules!


Free Kiss - "L'Eva i la Jana"

Amb ritmes propis de l'ska, molta simpatia i bon rotllo, aquest grup ha agafat les trompetes per transformar una cançó que hem escoltat moltes vegades en una versió totalment nova i fresca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Free Kiss (@freekissgrup)

La segona edició de "Cover" ja té els seus primers 10 seleccionats, però encara en queden 15 més. Aquest divendres revelarem la tria del jurat amb els favorits de Love of Lesbian. Recorda que pots consultar totes les versions inscrites al concurs a tv3.cat/cover

Una vegada revelades les millors versions, serà el torn de cada banda de triar el seu millor cover de la selecció de cinc que ha fet el jurat professional, cosa que ens portarà a la gran final del dia 2 de desembre.

No et perdis el dia a dia del concurs i les pròximes a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts digitals first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

 
ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut