Els artistes

La segona edició de "Cover" ofereix un repertori variat, replet de clàssics i ritmes moderns per inspirar a cada participant a treure la seva millor versió. És impossible no taral·lejar la tornada dels grans hits de les cinc bandes i grups que participen enguany al concurs 100% online de TV3! Aquí te'ls presentem:

Antònia Font

Quan parlem d'Antònia Font, ens Sobren Paraules: i és que el talent d'aquesta banda no es pot plasmar per escrit, és una cosa que ha de sentir-se. La frescor i la creativitat es combinen en aquest grup mallorquí que porta tot el ritme i el bon rotllo de ses illes.

Antònia Font, primer grup musical confirmat de 'Cover'

Contagia't de la toquera, aquesta paraula que, segons ells, defineix les ganes de fer música, i anima't a versionar un repertori espectacular: Alegria, En s'estiu, Oh La La i moltes cançons més et transportaran a zones inexplorades del teu cervell.
 

Ginestà

Si no saps què és l'amor, ningú millor que els Ginestà per a explicar-lo. Aquest duo de germans és una de les bandes del moment a la música catalana, amb lletres dolces i ritmes folks que ens transporten a moments feliços i ens recorden que Molts estius queden per viure.

Ginestà, nou grup musical confirmat de 'Cover'

Així que ja saps, sigui amb un Folk tendre o amb una versió més canyera, fes teus els èxits dels germans Serrasolsas com L'últim ball o Estimar-te com la terra i transmet cada acord de la teva versió a flor de pell: rient, plorant i donant-ho tot! Suposem que l'amor és això, oi?
 

Love of Lesbian

Si has estat en un festival de música, has cantat una de Love of Lesbian, i això és així! La banda d'indie rock catalana porta més de vint anys emocionant-nos amb propostes originals amb els seus ritmes, les seves lletres i el nom de les seves cançons.

Love of Lesbian, nova banda confirmada de 'Cover'

Al seu repertori hi trobaràs èxits en anglès i en castellà, com Allí donde solíamos gritar, Fantastic Shine i la recent Los irrompibles. Així que ja saps, tant si formes part del Club de fans d'en John Boy com si no, trobaràs una proposta arriscada i autèntica entre les seves cançons per fer-te teu el seu món.
 

Sopa de Cabra

Els culpables que cantis les mateixes cançons que els teus pares són els Sopa de Cabra! Aquesta mítica banda de gironins van marcar a generacions completes amb clàssics que ja són himnes del nostre país i encara el continuen fent, una mica més tocats de l'ala, com dirien ells, però amb el mateix esperit jove de sempre.

Sopa de Cabra, nou grup confirmat de 'Cover'

Deixa't tocar tu també per la tramuntana i anima't a fer una versió dels clàssics més rockers com L'Empordà, El far del sud, Els teus somnis o la mítica Camins. Són autèntics incombustibles!
 

The Tyets

Si pensaves que barrejar pizza amb pinya era el límit, aquests dos mataronins van decidir barrejar trap amb reggaeton, i De l'1 al què... els posem un 10 del resultat! The Tyets carreguen de la millor energia i un toc d'humor totes les seves cançons, ideals per a cantar de bon rotllo i sobretot amb Amics, Tiets i Coneguts.

The Tyets, últim grup confirmat de 'Cover'

Ja saps, si al teu cos corre el ritme i les ganes de ballar, anima't amb una versió del seu repertori. Trenca't el Coco i fes la teva versió de cançons com Menorca, Hamaking o La dels Manolos. Això sí, trieu un nom per al vostre grup que sigui més fàcil de pronunciar...

 

El jurat

Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla seran el jurat de 'Cover'
Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla són el jurat de la nova edició de "Cover"

Com que sabem que el talent i l'originalitat són difícils de mesurar, aquesta edició de "Cover" compta amb un jurat amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura perquè valori de la millor manera possible les covers:

  • Manu Guix. Aquest compositor, pianista i cantant català destaca pel seu bon ull a l'hora de descobrir grans talents musicals, treballant en diferents talents show des de fa més de vint anys.
     
  • Joan Colomo. El cantautor de Sant Celoni aportarà tota la seva sensibilitat artística a l'hora de valorar les covers dels fans.
     
  • Mariona Batalla. Una noia per a la qual la zona de confort no existeix. Arriba amb tota la seva energia per identificar l'originalitat i la transgressió en totes les propostes.

Ells tres seràn els responsables de la primera selecció dels 25 covers més originals, ja que després, cada una de les bandes, acabarà escollint la seva preferida que serà la que arribarà a la gran final del concurs, una per cada grup.

Covers seleccionats jurat
Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut