Les xarxes s'han inundat de la millor música: ara toca triar la millor versió!

El càsting de "Cover" tanca aquesta mitjanit amb un gran èxit de participació

El talent i la creativitat de casa nostra queden patents en aquest càsting, on hem pogut gaudir de versions tan variades com originals. Ara arriba el torn del jurat: hauran de triar les cinc millors versions de cada banda. Quina és la teva preferida?

Aleix Serra - David Moschini

Acústiques, rock, rap, instrumentals... allà on hi ha un músic, hi ha un "Cover"! I en aquesta segona temporada del concurs 100% online de TV3, tots els participants hi han posat una mica de si mateixos a les versions que han inundat el hashtag #CoverTV3 des que vam obrir el càsting ara fa tres setmanes. Ara toca tancar-lo i en Lildami ja ha activat el comptador definitiu, que finalitza aquesta mitjanit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


El jurat professional format per Manu Guix, Mariona Batalla i Joan Colomo ja s'ha posat mans a l'obra per triar les millors versions d'aquest any i no ho tindran gens fàcil... A partir del 31 d'octubre, es revelarà la seva decisió i podràs anar descobrint els cinc covers finalistes de cada banda que es disputaran el gran premi de 10.000 euros.

Quina és la teva favorita? Recorda que pots veure-les totes a la nostra galeria.

Una vegada revelades les millors versions, serà el torn de cada banda de triar el seu cover favorit de la selecció del jurat, el que ens portarà a la gran final del dia 2 de desembre i que es decidirà amb els vots de l'audiència.

No et perdis el dia a dia del concurs i les properes fases a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts digitals first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut