Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Arriba "Cover", el primer "talent show" online de TV3

Quan la versió supera la realitat

Sempre es diu que la ficció supera la realitat, i en algunes ocasions, les versions també superen les cançons originals. Amb "Cover", volem descobrir la irreverència de les versions en l'escenari de les xarxes socials

Quan vaig sentir en un programa de ràdio que l'èxit de 1964 dels Beatles "Twist and shout" és en realitat una versió, no m'ho podia creure. Aquell mateix dia, vaig buscar quines altres cançons que identifiquem amb certes bandes musicals són en realitat versions d'altres de menys conegudes. I en vaig trobar moltes..."Girls just want to have fun", coneguda per Cyndi Lauper, és de Robert Hazard; "I will always love you", de Whitney Houston, és de Dolly Parton, o el mític "Respect", que associem amb Aretha Franklin, és originalment d'Otis Reding. Només perquè en tingueu uns exemples.

Als darrers temps, internet i les xarxes socials han esdevingut l'escenari de més fàcil accés per a tots aquells que volen posar a prova el seu talent musical. Amb un mòbil, una aplicació per retocar imatges i quatre hashtags n'hi ha hagut prou per llançar a la fama més d'un. Quan decidim unir aquestes dues idees, el resultat és "Cover".

Escollim cinc grups catalans, i qualsevol pot versionar-ne les cançons. Les bandes volen veure qui en fa la millor versió i donar-li un premi. Potser pel camí descobrim un nou talent, però de ben segur que veurem actuacions increïbles i versions amb estils que encara no imaginem!

ARXIVAT A:
Tv3Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut